Troost jezelf met deze top 15 Nederlandstalige après-ski hits allertijden

Door: Saskia Smulders

We weten het allemaal: dit seizoen geen après-ski in de skigebieden. Dus geen biertjes in de kroeg, glühweintjes in de Schirmbar of een wit wijntje in een Oostenrijkse wijnbar. En ook niet lekker meeblèren met de nieuwe en oude après-ski hits. Om op een andere manier toch even te genieten van après-ski presenteren we je -na de Duitstalige versie– nu ook de Nederlandstalige top 15 après-ski hits allertijden.

#15 Het feestteam – DE VROLIJKE KOSTER

#14 Zware jongens – Jodeljump

#13 Toeter op mijn waterscooter – Gebroeders Ko

#12 Ik heb een boot – Gebroeders Ko

#11 Schatje mag ik je foto – Gebroeders Ko

#10 Leef als een zigeuner – Frank van Etten

#9 Ik wil je blijf bij me – Starkoo

#8 Heb je even voor mij – Frans Bauer

#7 Vlieger – Andre Hazes

#6 Maak me gek – Gerard Joling

#5 Sex met die kale –  Lawineboys ft DJ Jerome

#4 Shirt uit en zwaaien – Feestteam en DJ Maurice

#3 Links Rechts – Snollebollekes

#2 Leef – Andre Hazes jr

#1 Toreador – Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans

Anderen lazen ook:

Lees alles over après-ski op de APRÈS-SKI PAGINA

Hoofdfoto: copyright onbekend

(Visited 293 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.