Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

In-en-intriest. In het Franse dorp Avoriaz is jongen van 13 om het leven gekomen. De jongen was samen met zijn broertje van 10 aan het skiën. Het vermoeden gaat dat ze verdwaald zijn geraakt, off-piste zijn gaan skiën en in een afgrond zijn gevallen. Met man en macht is tot diep in de nacht gezocht naar de twee broertjes. Om 4.00 ’s nachts zijn ze onder aan de voet van een helling gevonden. Het broertje van 10 overleefde de val en ligt lichtgewond maar buiten levensgevaar in het ziekenhuis.

Avoriaz

Avoriaz is een geliefde wintersportbestemming. Het dorp ligt in het skigebied van Les Portes du Soleil op de grens met Zwitserland. Het hele skigebied kent 650 kilometer aan skipiste.

Bron: www.nu.nl

https://www.snowrepublic.nl/nu-al-veel-meer-reddingsoperaties-in-oostenrijk-dan-vorig-jaar/
(Visited 1.445 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer