Korting in maart en april in Ischgl: check de aanbiedingen van Hotel Seiblishof

Door Edwin Hagenouw | fan van Hotel Seiblishof

Steeds vaker lezen en merken we dat het voor veel wintersporters aantrekkelijker wordt om een paar keer per jaar een short-ski te doen. Even snel tussendoor een paar dagen naar de sneeuw wordt als veel ontspannender ervaren dan één of twee weken achter elkaar op de lange latten.


UPDATE 8 MAART 2020: het is vanaf vandaag mogelijk om elke dag aan te komen en te vertrekken. Je kunt de kamers in Hotel Seiblishof dus boeken per nacht. Het is dus niet meer nodig om de fixed short-ski periodes te kiezen. Dit geldt vanaf vandaag tot einde skiseizoen 2019/2020. Bel of mail nu voor de bijzonder aantrekkelijke tarieven. 


Onze vrienden van Hotel Seiblishof in Ischgl spelen hierop in door, als een van de weinige hotels in de omgeving, speciale kortingen aan te bieden op de midweek-vakanties vanaf zondagnacht. Zo ontvang je fijne kortingen op een verblijf van drie of vier nachten. Dit is van toepassing op de meeste aankomstdata in maart en april 2020. Wil je toch een hele week naar Ischgl, wat ik me heel goed kan voorstellen, doe dan een vrijblijvende aanvraag via de website van het hotel (vrijblijvende aanbieding aanvragen).


Je kunt voor de beste prijs het beste even bellen (tel:+435444-5425) of mailen (info@seiblishof.com) met het hotel. Je kunt ook vragen naar Christoph en vertellen dat Edwin van Snowrepublic je zijn hotel heeft aanbevolen. Doe ook mee met de win-actie van Seiblishof: klik hier!


(Visited 600 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.