advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

De FlowMotion laat je de beste video’s creëren die je ooit maakte met je smartphone of GoPro.

En biedt ook nog eens een auto-follow technologie waarmee je en doel kunt taggen en laten volgen. Ook heeft de FlowMotion One een prachtige time lapse functionaliteit.

Vanzelfsprekend is dit product ook uitgebreid getest in de sneeuw en op de pistes. Het Noorse Freeski Team is ondertussen een grote fan van deze topgadget.

Deze Noorse ontwikkeling (het bedrijf is gevestigd in Trondheim en heeft natuurlijk als rechtgeaard techbedrijf ook een vestiging in Palo Alto) biedt nu voor zowel professionals als amateurfilmers de mogelijkheid om video’s te maken met een uitzonderlijke stabiliteit. Na een succesvolle crowdfunding op Kickstarter afgelopen jaar werd er maar liefst 1,3 miljoen dollar opgehaald en kon worden begonnen met het ontwikkelen van het definitieve product.

FlowMotion
De FlowMotion is solide gebouwd en mooi vormgegeven. Echte Scandinavische kwaliteit.
De flowmotion GoPro mount

Het product wordt geleverd met een aantal standaard accessoires waardoor je de FlowMotion op verschillende manieren kunt gebruiken.

Bevestigd aan je GoPro of andere actioncam mount, gekoppeld aan de zogenaamde smart handle met een joystick of met de carbon verlengings stick.

De specificaties

 • Auto follow technologie
 • Multiple shooting modes (Motion Time-Lapse, Live Stream, Video, Panorama)
 • 3 motion control modes (Pan, Lock, Pan+Tilt)
 • Custom presets
 • Calibration not required
 • Aan te sluiten op elke camera mount, ook GoPro
 • Batterij: 3 uur
 • Motion control
 • iOS en Android compatible
 • Bluetooth
 • Afstandsbediening
FlowMotion One
Alleen voor zijn uiterlijk wil je deze hebben toch!

Hoe kun je deze gadget bestellen?

Heel eenvoudig: ga naar de cleane website flowmotion.co/pre-order en doe je bestelling. Je hoeft niet te kiezen, want ze hebben al een uitgekiend pakket voor je uitgezocht. Maar wees snel als je nog deze winter strakke ski- en snowboardfilms wil maken. Ik keek net nog even op de site en de eerste twee batches zijn al uitverkocht.

Dit zit er in het pre-order pakket

FlowMotion One order

FlowMotion™ ONE
+ FlowMotion ONE Stabilizer (with 1x High Capacity Battery)
+ Grip with Joystick
+ Premium Travel Case
+ Tripod Mount
+ USB Charging Cable
+ One-Year Limited Warranty
+ FREE SHIPPING
Normale prijs voor de bundel is € 342 en deze wordt nu tijdelijk aangeboden voor € 229.

 

advertentie