De FlowMotion laat je de beste video’s creëren die je ooit maakte met je smartphone of GoPro.

En biedt ook nog eens een auto-follow technologie waarmee je en doel kunt taggen en laten volgen. Ook heeft de FlowMotion One een prachtige time lapse functionaliteit.

Vanzelfsprekend is dit product ook uitgebreid getest in de sneeuw en op de pistes. Het Noorse Freeski Team is ondertussen een grote fan van deze topgadget.

Deze Noorse ontwikkeling (het bedrijf is gevestigd in Trondheim en heeft natuurlijk als rechtgeaard techbedrijf ook een vestiging in Palo Alto) biedt nu voor zowel professionals als amateurfilmers de mogelijkheid om video’s te maken met een uitzonderlijke stabiliteit. Na een succesvolle crowdfunding op Kickstarter afgelopen jaar werd er maar liefst 1,3 miljoen dollar opgehaald en kon worden begonnen met het ontwikkelen van het definitieve product.

FlowMotion
De FlowMotion is solide gebouwd en mooi vormgegeven. Echte Scandinavische kwaliteit.
De flowmotion GoPro mount

Het product wordt geleverd met een aantal standaard accessoires waardoor je de FlowMotion op verschillende manieren kunt gebruiken.

Bevestigd aan je GoPro of andere actioncam mount, gekoppeld aan de zogenaamde smart handle met een joystick of met de carbon verlengings stick.

De specificaties

 • Auto follow technologie
 • Multiple shooting modes (Motion Time-Lapse, Live Stream, Video, Panorama)
 • 3 motion control modes (Pan, Lock, Pan+Tilt)
 • Custom presets
 • Calibration not required
 • Aan te sluiten op elke camera mount, ook GoPro
 • Batterij: 3 uur
 • Motion control
 • iOS en Android compatible
 • Bluetooth
 • Afstandsbediening
FlowMotion One
Alleen voor zijn uiterlijk wil je deze hebben toch!

Hoe kun je deze gadget bestellen?

Heel eenvoudig: ga naar de cleane website flowmotion.co/pre-order en doe je bestelling. Je hoeft niet te kiezen, want ze hebben al een uitgekiend pakket voor je uitgezocht. Maar wees snel als je nog deze winter strakke ski- en snowboardfilms wil maken. Ik keek net nog even op de site en de eerste twee batches zijn al uitverkocht.

Dit zit er in het pre-order pakket

FlowMotion One order
FlowMotion™ ONE
+ FlowMotion ONE Stabilizer (with 1x High Capacity Battery)
+ Grip with Joystick
+ Premium Travel Case
+ Tripod Mount
+ USB Charging Cable
+ One-Year Limited Warranty
+ FREE SHIPPING
Normale prijs voor de bundel is € 342 en deze wordt nu tijdelijk aangeboden voor € 229.
(Visited 508 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer