Oh wat is het heerlijk skiën in het Grossarltal! Het skigebied Grossarltal-Dorfgastein hoort bij Ski amadé, het grootste skiparadijs van Oostenrijk. In totaal kun je in Ski amadé terecht op 760 kilometer piste. En die zijn bijzonder afwisselend. Van heerlijk brede en goed geprepareerde pistes, tot uitdagende freeride-afdalingen, zoals de ‘Himmelreich’ en de extra lange ‘Berglandroute’.

Zo vermaakt het hele gezin zich in Grossarltal, wat je kunt naast heerlijk skiën ook relaxen op een van de zonnige terrassen. Of wat dacht je van het coole snowpark met funslope? Perfect voor de kinderen.

Naast de piste is er ook genoeg te beleven, zoals sneeuwschoenwandelen, toerskiën, rodelen, langlaufen, ijsklimmen en nog veel meer. En wat het allermooiste is? Vanaf Pasen kun je hier extra voordelig op vakantie met je familie. Kinderen tot 15 jaar krijgen dan een gratis skipas! Lees snel verder hoe deze actie precies werkt.

Lees alles over Grossarltal en boek!

Heerlijk genieten met het hele gezin Foto: ©Gruber

Laat in het seizoen skiën is heerlijk

Ga je rond Pasen of later skiën, dan is de kans groot je dat doet met een heerlijk voorjaarzonnetje op je gezicht. Geen koude vingers en tenen, en de schemering valt nog lang niet in wanneer de laatste lift omhoog gaat. Ondanks de hogere temperaturen is de sneeuw over het algemeen goed. Grossarltal is erg sneeuwzeker, waardoor het seizoen doorloopt tot eind april. Vanaf Pasen heb je dan dus nog een hele maand te gaan!

Welke trucs durf jij? Foto: ©Gruber

Paasactie voor families: extra veel voordeel

Een wintersport is al duur genoeg. Wil je aan het einde van het seizoen gaan skiën, dan zit je in Ski amadé en dus in het Grossarltal helemaal goed. Vanaf 19 Maart 2022 tot het einde van het seizoen (gepland op 22 april) kunnen alle kinderen tot 15 jaar gratis gebruik maken van de liften.

De voorwaarden: ten minste één ouder koopt een skipas voor dezelfde periode, met een minimale geldigheidsduur van 6 dagen. Zo heb je al een week wintersport voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 15 jaar) in een appartement, inclusief de 6-daagse skipassen, vanaf € 1.091,–.  Liever een hotel? Dan boek je 7 overnachtingen met halfpension in een 4-sterrenhotel incl. 6-daagse skipas per persoon vanaf € 805,–.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht

Maar ook vóór Pasen al gezinsacties in Ski amadé

Ga je al eerder dan Pasen richting Ski amadé? Ook dan zijn er mooie kortingsacties. Ga je met meer dan twee kinderen? Let dan even op! Als je met het hele gezin gaat skiën krijgt het derde en jongere kinderen van het gezin de skipas gratis! Dit geldt wanneer minstens één van de ouders en de oudere broers of zussen een skipas nemen voor dezelfde periode en jullie allemaal op hetzelfde adres wonen. Het aanbod geldt voor kinderen (geboren tussen 2006 en 2015) en tieners (geboren tussen 2003 en 2005).

Lees alles over Grossarltal en boek!

Genoeg te beleven op de piste © Ski amadé

Hoofdfoto: © Ski amadé

(Visited 155 times, 1 visits today)