Zorgvuldig uitgekozen winterplekjes. Een top 4.

Met de kerstvakantie voor de deur is het tijd om enkele zorgvuldig uitgekozen winterplekjes met jullie te delen. Hier moet je écht zijn geweest deze winter!

1. Les Bains du Trappeur in Orcières Merlette

Een uniek moment in de besneeuwde wildernis! Midden in het bos vindt je drie Noorse baden van dennenhout. Ook leuk: er is een buitensauna. Maak dit avontuur compleet met een vuurtje, marshmallows en een ritje met sledehonden of een sneeuwschoenwandeling. Heerlijk!

Buitensauna © Les Bains du Trappeur

2. Vuurwerkfestival in Courchevel

Genieten van groots vuurwerk! Van 14 februari tot en met 7 maart 2019 : Festival International d’Art Pyrotechnique van Courchevel, wat dit jaar in het teken staat van ‘Pirates of the Caribbean’. Ook in La Tania krijg je op 7 maart gegarandeerd een spektakel te zien met afsluitend vuurwerk.

Vuurwerk in Courchevel © Courchevel Toerisme

3. Eten met uitzicht in Les Gets

Tip: één keer per week is het restaurant La Grande Ourse ook ’s avonds open. Wordt gebracht door de pistebully en geniet van een diner op 1750 meter hoogte met panoramisch uitzicht en een sterrenhemel. Daarnaast staat de keuken hier bekend om z’n verfijnde gerechten. Overdag kan je hier natuurlijk ook even langs op je ski’s! On y va!

© La Grande Ourse

4. Luxe chalets in Les Menuires

Diep verscholen in het dorp Saint-Martin-de-Belleville liggen de chalets Pure Black & Pure White Cryrstal. Waan je in de sfeer van een vijfsterrenhotel. 350m² pure luxe, met 5 slaapkamers, meerdere badkamers, een binnenzwembad, knusse woonkamer én een buitenjacuzzi. Helemaal geweldig: een chef-kok die gerechten bereidt voor een halfpensionverblijf. Kortom, een heerlijke plek om even de buitenwereld te vergeten.

© Cimapes OT Saint Martin
Lees meer op Fransebergen.nl
(Visited 81 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.