Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Zorgvuldig uitgekozen winterplekjes. Een top 4.

Met de kerstvakantie voor de deur is het tijd om enkele zorgvuldig uitgekozen winterplekjes met jullie te delen. Hier moet je écht zijn geweest deze winter!

1. Les Bains du Trappeur in Orcières Merlette

Een uniek moment in de besneeuwde wildernis! Midden in het bos vindt je drie Noorse baden van dennenhout. Ook leuk: er is een buitensauna. Maak dit avontuur compleet met een vuurtje, marshmallows en een ritje met sledehonden of een sneeuwschoenwandeling. Heerlijk! 

Buitensauna © Les Bains du Trappeur

2. Vuurwerkfestival in Courchevel

Genieten van groots vuurwerk! Van 14 februari tot en met 7 maart 2019 : Festival International d’Art Pyrotechnique van Courchevel, wat dit jaar in het teken staat van ‘Pirates of the Caribbean’. Ook in La Tania krijg je op 7 maart gegarandeerd een spektakel te zien met afsluitend vuurwerk.

Vuurwerk in Courchevel © Courchevel Toerisme

3. Eten met uitzicht in Les Gets

Tip: één keer per week is het restaurant La Grande Ourse ook ’s avonds open. Wordt gebracht door de pistebully en geniet van een diner op 1750 meter hoogte met panoramisch uitzicht en een sterrenhemel. Daarnaast staat de keuken hier bekend om z’n verfijnde gerechten. Overdag kan je hier natuurlijk ook even langs op je ski’s! On y va!

© La Grande Ourse

4. Luxe chalets in Les Menuires

Diep verscholen in het dorp Saint-Martin-de-Belleville liggen de chalets Pure Black & Pure White Cryrstal. Waan je in de sfeer van een vijfsterrenhotel. 350m² pure luxe, met 5 slaapkamers, meerdere badkamers, een binnenzwembad, knusse woonkamer én een buitenjacuzzi. Helemaal geweldig: een chef-kok die gerechten bereidt voor een halfpensionverblijf. Kortom, een heerlijke plek om even de buitenwereld te vergeten.

© Cimapes OT Saint Martin
Lees meer op Fransebergen.nl
(Visited 85 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer