Tomorrowland Winter, hét dancefestival in de sneeuw

Door: Maaike de Vries

Na het succes van vorig jaar, kon het niet anders dan dat het populaire dancefestival terug zou keren. Waar de meeste festivals in de zomer plaatsvinden, lukte het Tomorrowland om het succes in de winter te evenaren.
Het is dan ook niet verrassend dat het festival terugkeert.Komend jaar zal het Franse skigebied Alpe d’Huez weer ruim 25.000 festivalgangers verwelkomen om een hele week te genieten van de meest geweldige artiesten én natuurlijk van de sneeuw en de pistes. Van 14 tot 21 maart 2020 zal het skigebied in het teken staan het dancefestival.

Een greep uit de line-up

De line-up is niet de minste. We vinden er grote namen zoals Gianluca Vacchi, Yves Deruyter, Robert Falcon en Charlotte de Witte. Maar natuurlijk is ons eigen landje ook weer goed vertegenwoordigd. Wat denk je bijvoorbeeld van Oliver Heldens, Quintino, Armin van Buuren, Ryan Marciano & Sunnery James, Afrojack en natuurlijk Martin Garrix.

Alvast voorgenieten of nog nagenieten?

Kijk dan mee met de teaser voor komende editie en geniet van de aftermovie van de editie van dit jaar.

Klaar om te gaan?

Wil jij ook genieten van de sneeuw in combinatie met de beste dancemuziek? Dan is het tijd om je tickets te reserveren. Tickets kun je bestellen via de website van Tomorrowland. Je kunt kiezen voor een arrangement van vier of zeven dagen. In het arrangement zitten natuurlijk de tickets voor het festival, maar ook verblijf en skipas zijn inbegrepen. Dat is ook wel nodig, want de festivalarea’s vind je verspreid over de bergen en het dorp.

Oog voor de natuur

Een festival is leuk, maar hoe zorgen we ervoor dat het skigebied en de natuur niet teveel worden belast? Daar heeft de organisatie gelukkig aan gedacht. Er worden zogenaamde ‘sorting islands’ geplaatst op meerdere plaatsen. Hier kun je heel makkelijk je afval in de juiste container gooien. Daarnaast is er een Recycle Team aanwezig die al jouw vragen over afvalscheiding kan beantwoorden én die helpen om het festivalgebied schoon te houden.

Bron: website Tomorrowland
Hoofdfoto: www.tomorrowland.com

(Visited 476 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.