Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Organisatie moet festival cancellen

Door: Pauline van der Waal

Het was vorig jaar een groot succes, en eerder meldden we dat Tomorrowland ook in 2020 weer in Alpe d’Huez zou neerstrijken. Vanaf begin februari is er al gestart met het opbouwen van het enorme evenement dat 14 tot 21 maart 2020 zou plaatsvinden. Zojuist meldt de organisatie dat ze het festival helaas moeten afgelasten.

Besluit van de Franse overheid

Sinds afgelopen weekend staat de organisatie van Tomorrowland in direct contact met de Franse overheid in verband met het COVID-19 virus (coronavirus). En zojuist heeft deze een officieel besluit genomen.

Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open!

De overheid neemt drastische maatregelen in een poging het COVID-19 virus in Franrkijk in te dammen. Zij eisen daarom dat grote events, waarbij mensen vanuit verschillende landen op een afgebakend festivalterrein worden samengebracht, worden afgelast. Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open, Je kunt er dus gewoon skiën, boarden en restaurants en cafés bezoeken. Daarin verandert dus niets.

Heb je tickets?

Heb je tickets voor Tomorowland Winter in Alpe d’Huez? Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail van de organisatie, waarin de next steps worden uitgelegd.

Wij vinden het ontzettend balen dat zo’n mooi evenement wordt afgelast en leven mee met de organisatoren. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer gewoon feesten in de sneeuw!


MEER WINTERSPORTNIEUWS LEES JE NATUURLIJK OP SNOWREPUBLIC


Bron: website Tomorrowland
Hoofdfoto: www.tomorrowland.com

(Visited 718 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer