Organisatie moet festival cancellen

Door: Pauline van der Waal

Het was vorig jaar een groot succes, en eerder meldden we dat Tomorrowland ook in 2020 weer in Alpe d’Huez zou neerstrijken. Vanaf begin februari is er al gestart met het opbouwen van het enorme evenement dat 14 tot 21 maart 2020 zou plaatsvinden. Zojuist meldt de organisatie dat ze het festival helaas moeten afgelasten.

Besluit van de Franse overheid

Sinds afgelopen weekend staat de organisatie van Tomorrowland in direct contact met de Franse overheid in verband met het COVID-19 virus (coronavirus). En zojuist heeft deze een officieel besluit genomen.

Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open!

De overheid neemt drastische maatregelen in een poging het COVID-19 virus in Franrkijk in te dammen. Zij eisen daarom dat grote events, waarbij mensen vanuit verschillende landen op een afgebakend festivalterrein worden samengebracht, worden afgelast. Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open, Je kunt er dus gewoon skiën, boarden en restaurants en cafés bezoeken. Daarin verandert dus niets.

Heb je tickets?

Heb je tickets voor Tomorowland Winter in Alpe d’Huez? Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail van de organisatie, waarin de next steps worden uitgelegd.

Wij vinden het ontzettend balen dat zo’n mooi evenement wordt afgelast en leven mee met de organisatoren. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer gewoon feesten in de sneeuw!


MEER WINTERSPORTNIEUWS LEES JE NATUURLIJK OP SNOWREPUBLIC


Bron: website Tomorrowland
Hoofdfoto: www.tomorrowland.com

(Visited 662 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.