Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Organisatie moet festival cancellen

Door: Pauline van der Waal

Het was vorig jaar een groot succes, en eerder meldden we dat Tomorrowland ook in 2020 weer in Alpe d’Huez zou neerstrijken. Vanaf begin februari is er al gestart met het opbouwen van het enorme evenement dat 14 tot 21 maart 2020 zou plaatsvinden. Zojuist meldt de organisatie dat ze het festival helaas moeten afgelasten. 

Besluit van de Franse overheid

Sinds afgelopen weekend staat de organisatie van Tomorrowland in direct contact met de Franse overheid in verband met het COVID-19 virus (coronavirus). En zojuist heeft deze een officieel besluit genomen.

Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open!

De overheid neemt drastische maatregelen in een poging het COVID-19 virus in Franrkijk in te dammen. Zij eisen daarom dat grote events, waarbij mensen vanuit verschillende landen op een afgebakend festivalterrein worden samengebracht, worden afgelast. Het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski (Alpe d’Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris and Villard Reculas) blijft wel gewoon open, Je kunt er dus gewoon skiën, boarden en restaurants en cafés bezoeken. Daarin verandert dus niets.

Heb je tickets?

Heb je tickets voor Tomorowland Winter in Alpe d’Huez? Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail van de organisatie, waarin de next steps worden uitgelegd.

Wij vinden het ontzettend balen dat zo’n mooi evenement wordt afgelast en leven mee met de organisatoren. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer gewoon feesten in de sneeuw!


MEER WINTERSPORTNIEUWS LEES JE NATUURLIJK OP SNOWREPUBLIC


Bron: website Tomorrowland
Hoofdfoto: www.tomorrowland.com

(Visited 699 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer