advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Jaarlijks heeft Lidl zo rond deze tijd mooie aanbiedingen voor wintersportkleding en -accessoires als helmen en goggles. Komende donderdag is het weer zover. Rennen dus naar de Lidl voor mooie aanbiedingen voor de wintersport.

Zo hebben ze fleecejacks voor nog geen tientje, ski jacks voor 25 euro en skibroeken voor nog geen twee tientjes. Natuurlijk alles voor dames en heren. Een ding wat ik zelf zeker ga bekijken is de back protector die ze er hebben, maar ook de handschoenen zullen mijn aandacht hebben.

(nee, dit is geen reclame :-))

lidl wintersport

Nu al online te bestellen

Geen zin om naar de Lidl te gaan? Dan is er goed nieuws, want je kunt de spullen nu al online bestellen. Klik daarvoor gewoon op het boodschappenkarretje en de rest wijst vanzelf. Je betaalt alleen een paar euro verzendkosten.

advertentie