advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Throwback Thursday: volger Joost op een snowboard in Kaprun

Door: Saskia Smulders

Eén van de trouwe volgers van Snowrepublic is Joost Straus. Hij stuurt ons af en toe fantastische foto’s vanuit de cockpit (hij is in het dagelijks leven piloot) van de besneeuwde bergtoppen. In het kader van de rubriek “Throwback Thursday” stuurde hij mij onderstaande foto:

Throwback Thursday
Toen Joost nog op een snowboard stond…in Kaprun | Foto: Joost Straus

Hij schrijft erbij dat hij ook een blauwe maandag heeft gesnowboard, maar inmiddels al weer vele jaren de lange latten onder bindt. De foto is genomen op de gletsjer van Kaprun, rond 1997.

Bedankt Joost!

Doe ook mee!

Ook een hilarische foto in het kader van Throwback Thursday? Stuur ‘m op naar saskia@snowrepublic.com. Vermeld het jaartal, de plaats van bestemming en de naam van degene die op de foto staat.

Met het opsturen van je foto geef je SnowRepublic automatisch toestemming de foto te gebruiken en te publiceren.

Hoofdfoto copyright: ABC13 Houston

Lees ook:

 

advertentie