advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Throwback Thursday: reporter Noortje in Saalbach Hinterglemm

Door: Saskia Smulders

Vandaag een nieuwe aflevering binnen het thema “Throwback Thursday“. Ditmaal is het de beurt aan Snowrepublic reporter Noortje. Zij stuurde mij deze foto.

Ze schrijft erbij: “Dit is op de route naar Leogang. Die hele lange afdeling vanaf Schattberg ri Schonleiten bahn. Op de foto zijn te zien een tennismaatje van toen, Joris, mijn moeder Loes en mijn broer Toine. Ik zal zo rond de 18 jaar zijn geweest”.

Leuk Noortje! Wat mij opviel was de spijkerbroek met van die beenbeschermers waarop geskied werd.

Heb je zelf ook zo’n Throwback Thursday foto? Stuur ‘m dan op naar saskia@snowrepublic.com. Zet er even bij wie er op de foto staat, waar de foto is genomen en wanneer (jaar) deze is genomen. Dan plaatsen wij ‘m in deze rubriek.

Lees ook:

advertentie