Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

The Snowface Challenge

Sinds een paar dagen heeft iedereen het over de Snowface Challenge. Even was Nederland wit gekleurd en verstopt onder een dik pak sneeuw. Waar veel mensen op een slee de berg afgingen of een sneeuwballengevecht aan het houden waren, dacht een Janneke uit Zutphen, “ik druk mijn gezicht in de sneeuw en maak hier een foto van”. Samen met haar moeder en stiefvader heeft ze op auto’s die bedekt waren met sneeuw een gezichtsafdruk achtergelaten. Dit leverde hilarische beelden op en het werd een heuse internetrage. Bekend en onbekend Nederland deden mee aan de nieuwe Snowface Challenge.

The Snowface Challenge
The Snowface Challenge, van Snowrepublic-redacteur Ilse

Onze uitdaging

Wij als Snowrepublic redacteuren konden natuurlijk niet achterblijven bij deze rage en gingen de uitdaging aan. Daar sta je dan. Afvragend welke idioot het heeft bedacht om vol met je gezicht in de sneeuw te gaan. Lachend en onwennig drukte ik mijn hoofd in de verse sneeuw. Een vriendin die het spektakel aan het filmen was moedigde mij aan. Toen ik mijn evenbeeld in de sneeuw zag staan, leek het net op één groot monster. Dat kon beter dacht ik. Samen met een vriendin creëerde ik een tuin vol met “monsters”. Uiteindelijk had mijn tuin de achtertuin van Madame Tussauds kunnen zijn.

The Snowface challenge
The Snowface Challenge, een gedeelte uit de tuin van Snowrepublic-redacteur Karin

Jouw uitdaging

Helaas is de sneeuw in Nederland al verdwenen. Veel Nederlanders hebben momenten van kou en plezier beleefd door de Snowface Challenge aan te gaan. Maar, als echte wintersportliefhebber zoek jij waarschijnlijk de sneeuw nog een keer op. Of, wie weet krijgen we een witte kerst? Wij van Snowrepublic dagen je uit om nog niet te stoppen met de Snowface Challenge. Plaats je foto onder dit bericht, en wij plaatsen de 10 mooiste en meest hilarische foto’s op de Facebook pagina van Snowrepublic en op de website.

Snowface Challenge
Snowface Challenge, Snowrepublic redacteur Pauline

Tips van Janneke

Zoek verse sneeuw op, druk je gezicht er in maar vooral niet té hard, maak tot slot een foto met flits. Jouw 3D-afdruk is klaar!

Snowface Challenge, Snowrepublic-redacteur Natasja
Snowface Challenge, Snowrepublic redacteur Natasja

Tip van Snowrepublic redacteur Karin

Gewoon doen!! Plezier wint van de kou.

Bron hoofdfoto: www.gelderlander.nl


Ken je onze Facebook pagina al?


(Visited 821 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer