Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Swingen in de sneeuw op het Electric Mountain Festival in Sölden

Door Thiery Thielemans

Sölden is één van de meest sneeuwzekere gebieden van Oostenrijk en biedt een complete wintersportervaring met veel pistekilometers, een authentieke sfeer en een ruim aanbod aan accommodaties. Sölden is een groot dorp met grote ambities en dat blijkt wel uit het feit dat er op 5 en 6 april 2018 een geweldig leuk festival op het programma staat: het ‘Electric Mountain Festival’ in de sneeuw!

TOP DJ’S IN DE SNEEUW

Met een bijzondere mix van bekende DJ’s, spectaculaire feesten en skiën op één plek trekt het ‘Electric Mountain Festival’ in 2018 veel liefhebbers van skiën en elektronische muziek. Twee dagen lang verandert Sölden op 5 en 6 april in hèt ultieme DJ-resort van de Alpen met optredens van onder andere Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, MATTN, Ummet Ozcan, Bakermat, Jonas Blue & Oliver Heldens en Lady Bee.

festival
Partytime op de pistes in Sölden

HELEMAAL GRATIS

Het festival combineert grootse feesten met mooie pistes en top DJ’s om er een waar spektakel van te maken in de bergen van het Ötztal. Nu zou je denken dat je voor een ticket voor dit ‘Electric Mountain Festival’ diep in de buidel moet gaan tasten maar niets is minder waar. Indien je in het bezit bent van een skipas voor Sölden, oftewel de Ötztal Arena, dan is de toegang tot het festival helemaal GRATIS!

VIP-GAST

Wil je liever een speciale behandeling en toch betalen? Ook dat is mogelijk bij dit festival! Je koopt dan voor € 70,- per persoon een VIP-ticket. Voor deze prijs krijg je een welkomstdrankje, een smakelijk 4-gangen diner en een exclusieve tafel bij het Wirtshaus Terrace, van waaruit je het beste zicht hebt op het podium en je eigen feestje kunt gaan bouwen!

TEASER

Net als bij vele andere festivals heeft ook Sölden een mooie teaser voor jullie in elkaar gezet. Mocht je interesse na het lezen van dit artikel en het zien van onderstaande teaser zijn gewekt, trommel dan je vrienden bij elkaar, kijk eens op de website van het festival, plan je trip op 5 & 6 april naar Sölden en FEEST zoals je nog nooit gefeest hebt in de sneeuw! Laat je me achteraf even weten hoe het was? Ik ben heel benieuwd!

Wij waren bij Wild Culture

Reporter Edwin was op 19 januari bij het optreden van Wild Culture op de berg in Sölden. bekijk hieronder een kort videoverslag.


Lees hier meer artikelen over Sölden


(Visited 883 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer