15.2 C
Sölden
zaterdag, augustus 24, 2019

Summit Travel Wintersport

Summit Travel
Summit Travel brengt je naar de mooiste wintersportbestemmingen

Persoonlijke service en snelheid

Beleef een onbezorgde wintersportvakantie in de Alpen met Summit Travel. Zij organiseren al sinds 2003 met veel plezier de wintersport van vele families, groepen vrienden en collega´s. De persoonlijke service en snelheid zorgen elk jaar voor veel blije wintersporters. Dit jaar wonnen ze de Snowplaza Award voor beste wintersportaanbieder, verkozen door bezoekers van het belangrijke wintersportplatform.
Nog niet overtuigd? Lees hier de Trustpilot reviews. ➜ Ga op wintersport met Summit Travel. Zij regelen het voor je.

“Klanten komen graag bij ons terug vanwege de persoonlijke en flexibele dienstverlening”

Over de Summit Travel organisatie

Ooit, in 2003, is deze succesvolle wintersport aanbieder begonnen op een zolderkamer. Founder en eigenaar Robert Flik, een gepassioneerd wintersporter, zorgt er in dat jaar voor dat 700 wintersporters op de pistes staan.

In 2017 is Summit Travel uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van bedrijfsuitjes naar de sneeuw.

Wat maakt Summit Travel bijzonder

Wij hebben ruim veertien jaar ervaring om met een persoonlijke service zeer flexibele arrangementen aan te bieden. Vanaf twee nachten is dat al mogelijk inclusief skipassen. En natuurlijk moet je bij ons zijn voor groot aanbod aan short-ski vakanties.

Groepsreizen, personeelsuitjes en incentives naar de sneeuw

Summit Travel is gespecialiseerd in groepsreizen. Personeelsuitje of een incentive naar de sneeuw? De reisadviseurs van Summit Travel helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte wintersportreis. Alles wordt voor je geregeld. Van accommodatie, vervoer, skipassen tot aan borrels, skisafari’s en feestavonden.

Alles wordt voor je geregeld!

Robert Flik: “Klanten komen graag bij ons terug vanwege de persoonlijke en flexibele dienstverlening”.

Wil je met je gezin op pad Of met je partner

Dan ben je bij ons aan de juiste skilift! In het assortiment hebben we short-ski’s en weekreizen. We hebben accommodaties variërend van pittoreske pensions tot luxe hotels en appartementen in de Alpenlanden. Tevens bieden we diverse vervoersmogelijkheden aan. Veel klanten boeken al jaren via ons. Of ze nu teruggaan naar hetzelfde gebied of ieder jaar een andere bestemming uitzoeken. Het gepassioneerder team van Summit Travel staat voor je klaar om je samen de beste wintersportbestemming te kiezen en daarna alles voor je te regelen.

een feestje op de piste

Ga dan eens met ons mee naar een Dutchweek! We bieden exclusief de arrangementen aan voor de events in Oostenrijk (in Gerlos en Saalbach), Italië en (voor het eerst dit seizoen) Noorwegen. Geniet van de gezelligheid op de piste en de clubavonden in de dorpen.

Summit Travel
De Dutchweek in Gerlos is een groot feest

Summit Travel B.V. | Oostplein 420 | 3061 CH Rotterdam | info@summittravel.nl
Bel ons op 010 279 96 32

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Snel en eenvoudig je wintersport zoeken

Ook al zo’n zin in de wintersport gekregen? Zoek gemakkelijk en snel via de handige zoekfilters op Summit Travel jouw ideale wintersportarrangement. Of bel met een van onze reisadviseurs voor een passend aanbod. Waar zien we jou deze winter in de bergen?Bewaren

Bewaren

VIDEO Summit Travel

dutch weeks

belangrijke informatie

Summit Travel Blog