advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Stuur ons je leukste wintersportfoto’s en wij laten ze zien aan de wereld

Door Edwin Hagenouw | 22 december 2019

Het wintersportseizoen is nu echt begonnen en veel van onze lezers en volgers zijn ondertussen aangekomen op een mooie bestemming in de bergen voor een ongetwijfeld welverdiende wintersportvakantie. Een perfect moment dus om onze traditie op te pakken en jullie, zoals elk jaar, ter vragen om ons je mooiste of meest bijzondere skifoto’s te sturen.

Wij laten ze dan op onze website zien aan duizenden wintersportfans. Veel plezier deze week in Scandinavië, de Alpen, de Dolomieten, de Pyreneeën of waar je nu ook aan het skiën of snowboarden ben. Mail ons je foto’s (bij voorkeur via wetransfer.com) naar redactie@snowrepublic.com.

De eerste foto’s van deze kerstvakantie ontvingen we van Theo Schut vanuit Westendorf in Oostenrijk.

Van Mary Pellikaan ontvingen we deze foto’s vanuit Tignes in de Franse Alpen.

Teun Renes stuurde ons deze geweldige foto’s van Sella Ronda in Italië op 22 december 2019.


Hieronder een selectie van foto’s die wij in de afgelopen seizoenen ontvingen van jullie.


Heb je zelf ook foto’s van dit wintersportseizoen die je met onze lezers wil delen? Mail ze naar redactie@snowrepublic.com


 

advertentie