Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Stuur ons je leukste wintersportfoto’s en wij delen ze op Snowrepublic

Door Edwin Hagenouw | Hoofdredacteur Snowrepublic 

Het wintersportseizoen is nu op z’n hoogtepunt, zo middenin het ski-hoogseizoen. Veel van onze lezers en volgers hebben ondertussen genoten van heerlijke, spannende of verrassende dagen in de sneeuw. Deze winter heeft alle aspecten van de winter laten zien, te veel sneeuw of te weinig, prachtige verstilde zonnedagen afgewisseld met extreme stormen. Dit is het perfecte moment dus om onze traditie op te pakken en jullie, zoals elk jaar, ter vragen om ons je mooiste of meest bijzondere wintersportfoto’s te sturen. Wij laten ze dan op onze website zien aan duizenden wintersportfans.

Mail ons de mooiste of meest bijzondere skifoto’s

Mail ons je foto’s (bij voorkeur via wetransfer.com) naar redactie@snowrepublic.nl. Vermeld ook even je naam en de plaats waar de foto is genomen. We kijken enorm uit naar jullie bijdragen!

Ter inspiratie: Hieronder een aantal foto’s die we al eerder ontvingen van onze lezers.

Van Mary Pellikaan ontvingen we deze foto’s vanuit Tignes in de Franse Alpen.

Teun Renes stuurde ons deze geweldige foto’s van Sella Ronda in Italië op 22 december 2019.


Hieronder een selectie van foto’s die wij in de afgelopen seizoenen ontvingen van jullie.


Heb je zelf ook foto’s van dit wintersportseizoen die je met onze lezers wil delen? Mail ze naar redactie@snowrepublic.nl, met een duidelijke vermelding van je naam en de plaats waar de foto’s zijn genomen. 


(Visited 332 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer