advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Stuur ons je leukste wintersportfoto’s en wij delen ze op Snowrepublic

Door Edwin Hagenouw | Hoofdredacteur Snowrepublic 

Het wintersportseizoen is nu op z’n hoogtepunt, zo middenin het ski-hoogseizoen. Veel van onze lezers en volgers hebben ondertussen genoten van heerlijke, spannende of verrassende dagen in de sneeuw. Deze winter heeft alle aspecten van de winter laten zien, te veel sneeuw of te weinig, prachtige verstilde zonnedagen afgewisseld met extreme stormen. Dit is het perfecte moment dus om onze traditie op te pakken en jullie, zoals elk jaar, ter vragen om ons je mooiste of meest bijzondere wintersportfoto’s te sturen. Wij laten ze dan op onze website zien aan duizenden wintersportfans.

Mail ons de mooiste of meest bijzondere skifoto’s

Mail ons je foto’s (bij voorkeur via wetransfer.com) naar redactie@snowrepublic.com. Vermeld ook even je naam en de plaats waar de foto is genomen. We kijken enorm uit naar jullie bijdragen!

Ter inspiratie: Hieronder een aantal foto’s die we al eerder ontvingen van onze lezers.

Van Mary Pellikaan ontvingen we deze foto’s vanuit Tignes in de Franse Alpen.

Teun Renes stuurde ons deze geweldige foto’s van Sella Ronda in Italië op 22 december 2019.


Hieronder een selectie van foto’s die wij in de afgelopen seizoenen ontvingen van jullie.


Heb je zelf ook foto’s van dit wintersportseizoen die je met onze lezers wil delen? Mail ze naar redactie@snowrepublic.com, met een duidelijke vermelding van je naam en de plaats waar de foto’s zijn genomen. 


 

advertentie