Bergans of Norway doet ook dit jaar weer mee aan de Hohsaas 12h race ten behoeve van de Mentelity Games. Steun ook deze geweldige actie voor de Mentelity Foundation. Motiveren en inspireren van kinderen en jongvolwassenen die leven met een lichamelijke uitdaging is wat de Mentelity Foundation beweegt. Ze willen dat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden. Daarom motiveren ze om in beweging te komen en dromen na te jagen door middel van het organiseren van diverse sportieve activiteiten. Doe ook mee!

Bergans of Norway: “Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te ervaren hoe gaaf het is om van de pistes af te glijden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Mensen met een lichamelijke uitdaging hebben helaas niet altijd de mogelijkheid om dit te ervaren, maar de Mentelity Foundation maakt het met de Mentelity Games toch mogelijk!”

“Bibian Mentel heeft tot haar laatste dag bewezen dat je, ondanks lichamelijke uitdagingen, alles kan bereiken wat je wilt. Met haar in gedachten zet Team Bergans of Norway zich graag in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en mensen met een lichamelijke uitdaging te laten genieten van de wonderen van de sneeuw.” 

Doneer en win unieke houten ski’s van Kustomaid

Wil jij Team-Bergans steunen door een donatie te doen? Bij een donatie van € 50 krijg je één lot, bij € 100 twee loten, bij € 150 vier loten en bij € 200 maar liefst zes loten. Wat houden die loten dan in, vraag je je af? Iedereen met een lot maakt kans op een paar unieke handgemaakte ski’s inclusief binding en bamboe stokken. Is dat niet gaaf?

Iedereen die minimaal 50 euro doneert maakt kans op een uniek paar handgemaakte ski’s en bamboo skistokken? Vanaf een donatie van € 50 maak je dus kans om dit one-of-a-kind paar ski’s te winnen. De ski’s zijn in maart 2023 door Nico Bakker van Bergans gemaakt in samenwerking met www.kustomaid.nl.

De ski’s worden voorzien van de logo’s van Bergans, Mentelity Foundation / Hohsaas 12H-race en Kustomaid. Het zijn dus een echt uniek paar ski’s. Uiteraard gaan ze mee naar Saas Grund om mee geskied te worden tijdens de race. Daarna zullen ze worden verloot onder de donateurs.

Klik hier voor meer informatie of om gelijk te doneren