Kom in balans en start de lente vol energie. De nieuwe Relax Dream World van Hotel Panorama Royal (****s) biedt een uiterst gevarieerd en hoogwaardig wellnessprogramma. Daarnaast verwent de fijnproevers-oase “Freund-Schafft” je met een uitstekende keuken, die door Gault&Millau is bekroond met drie koksmutsjes. Hotel Panorama Royal is gebouwd bovenop een energieveld en is een uitgelezen plek om goed voor jezelf te zorgen.   

De Relax Dream World, die een paar maanden geleden is geopend, biedt een summum aan verscheidenheid, ruimte en exclusieve spa-opties. Alleen al de waterwereld met zijn vele verschillende zout- en zoetwaterzwembaden, in het panoramapark onder de zon en in de gezellige binnenruimte, is een bezoek waard. Om nog maar te zwijgen van het saunalandschap dat werkelijk alles heeft. Hottub en biosauna, zoutwater- en kruidensauna, stoombad en infraroodcabine. Alles wat het hart van saunaliefhebbers sneller doet slaan, bevindt zich hier in de elegante ambiance.

Rustgevend en energierijk

Wellness in Hotel Panorama Royal is net dat tikkeltje meer. Hier komen je lichaam en geest in balans. Rustgevende en energierijke plekken nodigen je uit om op adem te komen. Yoga, qi gong en meditatie zijn vaste waarden in hotel Panorama Royal. Op de zonnige hoogvlakte rond hotel Panorama Royal kondigt de lente zich aan. Haal diep adem tijdens het wandelen of geniet met volle teugen van de zon tijdens het skiën in de nabijgelegen SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

Iedereen geniet hier op zijn eigen manier. Wie na een weldadige dag plaatsneemt in het restaurant, wordt ondergedompeld in de wereld van de goede smaak. Hotel Panorama Royal werd door Gault&Millau uitgeroepen tot het “beste hotel met halfpension” in Oostenrijk. Voor een heel bijzondere avond op sterrenniveau nodigen we je uit in ons “Atelier Freund-Schafft”: acht gangen in een elegante sfeer, elk gerecht een kunstwerk, een niet te missen ervaring. 

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.panorama-royal.at