advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Ben je dit weekend toevallig in Banff, Canada? En ben je single? Dan kun je op zaterdag 10 februari in het kader van Valentijnsdag gaan speeddaten in een stoeltjeslift. Wie weet tref jij je Valentijn daar aan 🙂

Liften van de Liefde

Het skigebied op Mount Norquay heeft een speciale actie in het kader van Valentijn op touw gezet. Onder het motto “Liften van de Liefde” kunnen vrijgezellen elkaar leren kennen tijdens een ritje in de stoeltjeslift. De mannen staan in een aparte rij en de vrouwen ook en dan maar hopen dat je bij die leuke vrouw of man in de lift mag stappen.

Valentijn
Speeddaten in de stoeltjeslift voor Valentijn

Valentijnsdag in de kou

Je moet wél tegen de kou kunnen, want de dates vinden in de avond plaats en dan is het daar zo’n min 10 graden. Hopelijk schiet Cupido dan raak en verwarmt je date je hart…..Ben je toch koud geworden? Dan kun je na afloop terecht op het après-ski festijn dat er georganiseerd wordt.

advertentie