Ben je al eens in Ski amadé geweest? Met 760 kilometer aan pistes die je met één skipas kunt bedwingen, is Ski amadé het grootste wintersportparadijs van Oostenrijk. Niet verwonderlijk dat Ski amadé jaarlijks een hoop vaste gasten mag verwelkomen. Speciaal voor hen is er de Friends Club, waarmee je diverse special offers kunt claimen, korting krijgt op je skipas, en nog veel meer!

Het lidmaatschap is gratis en kan op elk moment worden opgezegd. Ook iets voor jou? Lees dan snel verder.

Ben jij al vaste gast in Ski amadé? © Ski amadé

Jouw voordelen met de Friends Card

Als Friend profiteer je het hele jaar door van grote voordelen en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en evenementen via de nieuwsbrief. We hebben alle voordelen die je hebt als Vriend van Ski amadé voor je op een rij gezet.

 • Je krijgt je eigen Ski amadé Friends Card, die ook direct je skipas is en die je steeds opnieuw kunt opladen
 • Voor gezinsleden bestaat er zelfs de exclusieve Family Member Card
 • Regelmatig exclusieve voordelen op skipassen (zowel dag- als meerdaagse passen)
 • Extra korting op holiday packages die op de site staan
 • Korting op diverse artikelen en merken, zoals NAKED Optics, Schöffel, Suunto en Komperdell
 • Korting om ski’s te testen bij Intersport
 • Ook bij Intersport: skionderhoud- en service voor een speciale prijs, en een voucher van € 20,- als je minimaal € 100,- hebt besteed
 • Gratis met de banaan! Als je een ongeluk krijgt op de piste, komt de pistedienst je halen en draagt je over aan de ambulance. Let op: helikopterreddingen zijn hiervan uitgesloten
Van Ski amadé krijg je nooit genoeg © Ski amadé

Je kunt nu een wintersportvakantie winnen naar Ski amadé

Ski amadé wil vrienden natuurlijk graag zo vaak als mogelijk verwelkomen. Daarom is er een speciale actie voor de houders van de pas. Je maakt namelijk kans op één van de drie vakanties die ze verloten. Je maakt kans op:

 • Een wintersport voor een stel (twee personen in een viersterrenhotel (zes nachten), inclusief halfpension en zesdaagse skipas Ski amadé)
 • Een wintersport voor jou en je vrienden (vier personen in een viersterrenhotel (drie nachten), inclusief halfpension en driedaagse skipas Ski amadé)
 • Een wintersport voor het hele gezin (twee volwassenen en twee kinderen voor zes nachten, inclusief een zesdaagse skipas Ski amadé)

Als je lid bent of wordt van de club kun je meedoen, je leest daar hoe!

Nieuwe vrienden maken ook nog eens kans op Ski amadé wijn

En dat is nog niet alles. Want als je je nu registreert als nieuwe vriend van Ski amadé, kun je een fles speciale Ski amadé wijn winnen. Elke maand worden er uit de nieuwe aanmeldingen drie gelukkige winnaars getrokken, die een fles wit, rood of bubbels winnen.

Word nu lid van de Ski amadé Friends Club!

Je Friends Pass is ook direct je skipas © Ski amadé

Alle foto’s: © Ski amadé