advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Kun jij niet genoeg krijgen van alles wat met wintersport te maken heeft en ga je naar Sölden? Meld je dan aan voor hun gratis WhatsAppdienst!

Elke dag het laatste nieuws

Sinds deze week is de voorpret weer begonnen, want de berichtendienst voor de winter is aan! Dagelijks om exact half negen ’s ochtends hoor ik het vertrouwde pingeltje van WhatsApp: Söldennieuws. Het weerbericht, aantal liften en aantal pistes geopend, sneeuwhoogte en info over de weg naar de gletsjer: alles staat er kort en bondig in.

Updates en foto’s

Is er gedurende de dag nog meer te melden, dan hoor je dat snel genoeg. Foto’s, een nieuwe blog of coole events: je krijgt ze vanaf nu direct op je telefoon. Ik heb overigens nog nooit meer dan twee berichten per dag gekregen, dus gespamd wordt er vooralsnog niet.

whatsapp soeldenwhatsapp soelden

Ook berichtjes ontvangen?

De dienst is gratis en je kunt je heel makkelijk aanmelden via de website van Sölden. Je kunt de appjes weer stop zetten door STOP terug te sturen, dus makkelijker kan niet!

Ik ga op zoek naar meer skigebieden die deze dienst aanbieden in ieder geval! Wie kent er meer?

advertentie