In het traditionele vijfsterrenhotel Hochfirst in Obergurgl gaat sneeuwzekerheid samen met luxe en een alpine sfeer. De familie die het wellnessresort in de Alpen al 90 jaar runt, bezorgt je een vakantie die voldoet aan de hoogste eisen. Als lid van HIDEAWAYS HOTELS – een zorgvuldige selectie uitzonderlijke hotels – benadrukt het Hochfirst zijn individuele, speciale karakter. Skiërs waarderen de uitstekende locatie voor ski-in & ski-out.  

Alpen-Wellness Resort Hochfirst combineert geborgenheid met vooruitstrevend design, een luxe levensstijl en alle denkbare comfort. De Sky-suite (64 m²) en de Penthouse-suite (125 m²) zorgen voor een op en top luxueus verblijf. Dicht bij de hemel geniet je in de luxe suites op de rooftop van het eersteklas hotel van een prachtig uitzicht op de drieduizend meter hoge bergtoppen dankzij enorme glazen oppervlakken. 

Voor individuele wellness hebben de beide suites een privé-sauna en een soundsysteem van Bang & Olufsen. Een moderne, elegante chaletstijl in de kamers en suites voldoet aan de hoogste eisen voor een exclusief vakantieverblijf.

Herbronnen

In de Alpen Spa van het Hochfirst kunnen lichaam en geest herbronnen. Verwarmende sauna’s, weldadige stoombaden en ontspannende rustzones nestelen zich over een oppervlakte van 1.500 m2 in het winterse landschap. Het binnen- en buitenbad biedt een prachtig uitzicht op de witte bergtoppen. Exclusieve Japanse schoonheidsbehandelingen van Sensai en de gespecialiseerde competentie van een uitstekend opgeleid beauty- en massageteam slaan in het Hochfirst de handen in elkaar voor een wellnessgevoel op het hoogste niveau.

De hele dag is in het Hochfirst de toewijding aan uitgelezen lekkernijen en dranken merkbaar. Elke avond wordt in het restaurant Hochfirst een 6-gangen-fijnproeversmenu op sterrenniveau geserveerd. In de wijnkelder van het hotel rusten uitgelezen exemplaren uit de beste wijngebieden ter wereld. De exclusieve vinotheek “Santé” biedt de stijlvolle omlijsting voor wijnproeverijen met de sommelier of voor exclusieve privé-diners met fondue of fijnproeversmenu.

Sneeuwzeker

Het Alpen-Wellness Resort Hochfirst bevindt zich in een van de meest exclusieve en sneeuwzekere skigebieden van de Alpen. Sneeuwzeker omdat de zonnige pisten op een hoogte tussen 1.800 en 3.080 meter in het berglandschap liggen. Exclusief omdat moderne bergliften de wintersporters makkelijk en zonder wachttijden naar de vertrekpunten van hun belevenisvolle afdalingen brengen. Zelden genieten skiërs van zoveel plaats voor hun schreden.Van midden november tot april kunnen wintersporters, snowboarders en freeriders genieten van optimale omstandigheden.

In het Hochfirst komen mens en berg op vele manieren dichter bij elkaar. Wie de rust van de natuur zoekt, vindt in Obergurgl idyllische winterwandel- en langlaufroutes. De machtige drieduizend meter hoge bergen van de Ötztaler Alpen nodigen uit tot fantastische skitochten. Je sporen trekken in de poedersneeuw te midden van het prachtige bergpanorama is een ware sensatie.

Ski- & wellness-arrangement in maart en april                                                                                                             
 7 overnachtingen incl. alle feelgooddiensten van het Hochfirst, 1 gedeeltelijke massage, 6-daagse skipas – prijs p. p.09.03.24–23.03.24 vanaf 2.854 euro, 02.04.–14.04.24 vanaf 2.844 euro

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.hochfirst.com