Elk jaar ga ik namens Snowrepublic met vrienden wintersporten in het Oostenrijkse Ischgl. Voor ons is het skigebied dat Ischgl koppelt met het Zwitserse Samnaun een van de mooiste van de Alpen. De geweldige sneeuwzekerheid zorgt voor een lekker lang seizoen dat loopt van eind november tot begin mei. Je hebt dus de mogelijkheid nog een keer naar de sneeuw te gaan en te genieten van lange zonovergoten dagen in de bergen.

Tijdens onze week in tweede helft van maart waren nog alle pistes geopend en scheen elke dag de zon. Met name de hoger gelegen pistes waren van uitzonderlijk goede kwaliteit. Zelfs aan het eind van de middag is de dalafdaling nog goed te doen, al is de sneeuw dan wel wat zwaarder en natter door de relatief hoge temperatuur. Het dorp Ischgl zelf ligt op 14.00 meter, waardoor er meestal ook in het dorp sneeuw ligt. Dat geeft die heerlijke wintersportsfeer.

Hieronder zie je wat foto’s die we afgelopen week maakten tijdens die geweldige skivakantie in Ischgl.

25% korting bij wintersporthotel in Ischgl

Ons favoriete hotel in Ischgl is Hotel Seiblishof. Het hotel ligt direct aan de dalafdaling en vlakbij het centrum, gezellige terrassen en bekende aprés-ski bar als Trofana Alm, Champagner Hütte en Kuhstall. In de komende maanden zijn er nog een aantal kamers en suites beschikbaar. In april is er nu nog voldoende beschikbaarheid en is een skivakantie voordeliger dan in de maanden ervoor. Profiteer nu van de extra korting van 25% in Hotel Seiblishof en ervaar zelf hoe lekker het is om te skiën in Oostenrijk, ook in de lente! Bekijk hier de aanbiedingen.