Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Racende paarden en opspattende sneeuw

Door: Pauline van der Waal

Gek op sneeuw én gek op paarden? Dan moet je het derde weekend van januari naar Kitzbühel. Deze mondaine plaats staan bekend om haar chique bezoekers en die zijn dan ook dol op de even chique sport paardenpolo.

Spectaculair evenement in de sneeuw

Wat de Snow Polo World Cup Kitzbühel extra spannend maakt, is dat het potje polo wordt gespeeld op sneeuw. Snel racende paarden, lenige jockeys en met een beetje geluk een hoop doelpunten maken het een spectaculair geheel. Het evenement is gratis toegangelijk, maar voor de ultieme ervaring kun je gaat voor de VIP-experience. Tickets (vanaf € 200,-) zijn alleen nog verkrijgbaar voor de vrijdag en de zondag, via de website.

Het gaat er hard aan toe bij een potje polo. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/
Het gaat er hard aan toe bij een potje polo. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/

Teams vanuit de hele wereld

Polo Kitzbühel is in 18 haar tijd uitgegroeid tot een wedstrijd van wereldformaat. Op donderdag worden de teams van Brazilië tot Engeland en van Amerika tot Argentinië aan het publiek voorgesteld. De volgende drie dagen staan bol van de polowedstrijden en er worden meer dan 15.000 bezoekers verwacht.

Voor meer informatie kijk je op de website van Kitzbühel Polo.

Teams van over de hele wereld reizen af naar Kitzbühel. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/

Foto’s: https://www.kitzbuehelpolo.com/

(Visited 208 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer