advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Racende paarden en opspattende sneeuw

Door: Pauline van der Waal

Gek op sneeuw én gek op paarden? Dan moet je het derde weekend van januari naar Kitzbühel. Deze mondaine plaats staan bekend om haar chique bezoekers en die zijn dan ook dol op de even chique sport paardenpolo.

Spectaculair evenement in de sneeuw

Wat de Snow Polo World Cup Kitzbühel extra spannend maakt, is dat het potje polo wordt gespeeld op sneeuw. Snel racende paarden, lenige jockeys en met een beetje geluk een hoop doelpunten maken het een spectaculair geheel. Het evenement is gratis toegangelijk, maar voor de ultieme ervaring kun je gaat voor de VIP-experience. Tickets (vanaf € 200,-) zijn alleen nog verkrijgbaar voor de vrijdag en de zondag, via de website.

Het gaat er hard aan toe bij een potje polo. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/
Het gaat er hard aan toe bij een potje polo. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/

Teams vanuit de hele wereld

Polo Kitzbühel is in 18 haar tijd uitgegroeid tot een wedstrijd van wereldformaat. Op donderdag worden de teams van Brazilië tot Engeland en van Amerika tot Argentinië aan het publiek voorgesteld. De volgende drie dagen staan bol van de polowedstrijden en er worden meer dan 15.000 bezoekers verwacht.

Voor meer informatie kijk je op de website van Kitzbühel Polo.

Teams van over de hele wereld reizen af naar Kitzbühel. Foto: https://www.kitzbuehelpolo.com/

Foto’s: https://www.kitzbuehelpolo.com/

advertentie