Haglöfs is officieel partner van Snowrepublic
win een jack van haglöfs

Eindelijk heb ik na vele jaren mijn verzekering en lidmaatschap bij de Nederlandse Ski Vereniging beëindigd en ben ik vandaag overgestapt op de all-in reisverzekering en een lidmaatschap van de NKBV.

Bij het nalezen van de voorwaarden las ik dat een behoorlijk aantal sporten zijn uitgesloten van verzekering. De meest bijzondere vond ik toch wel…. snorkelskiën. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, dus gelijk maar even gezocht op YouTube en daar kwam ik de onderstaande video tegen.

Superleuke sport, dus. Dat moeten we maar eens gaan uitproberen bij de eerstvolgende wintersport.

SalzburgerLand is officieel partner van SnowrepublicSalzburgerLand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here