advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Sneller naar Winterberg met nieuwe snelweg

Door: Saskia Smulders

Als je wel eens in Winterberg geweest bent, dan weet je ‘t: het kan er zeer druk zijn. Gevolg: veel files op de wegen naar Winterberg. Maar er is goed nieuws want er is onlangs een nieuw stuk snelweg geopend waardoor je sneller in Winterberg kunt komen.

Niet meer door gehuchten

Op drukke dagen stond je, met name in het weekend, al snel vast op de A46. Door deze weg een stukje langer te maken horen de files hopelijk snel tot het verleden. Het nieuwe stukje weg is 5 kilometer langer. Hierdoor hoef je niet langer een groot stuk binnendoor te rijden. Door het grote verkeersaanbod én de verkeerslichten in de kleine gehuchtjes zoals Meschede, stroopte het verkeer er snel op. Dat behoort nu tot het verleden. Beetje jammer is wel dat aan het einde van het nieuwe stukje snelweg ook verkeerslichten staan wat nog voor een beetje opstopping kan zorgen.

Het nieuwe stuk weg naar Winterberg | Foto: Gemeente Bestwig

 

Snelweg Winterberg
De nieuwe snelweg van een grotere afstand | Foto: Hans Blossey

Bron: wp.de | Sauerland Totaal Facebook | A46 run.de


Lees hier alle artikelen over Sneeuw in Winterberg


 

advertentie