advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Heerlijk die warme zomer weken bij ons in Nederland! De warmte doet ons goed en elke morgen opstaan met die koperen ploert aan de blauwe hemel voelt nog steeds als een cadeautje. Toch kwam Snowworld in Zoetermeer met een heel leuk initiatief, om samen met je viervoeter, lekker te komen ravotten in de sneeuw!

Sneeuwpret Snowworld
Te lief toch dit! ( foto: Pixabay)

Sneeuwpret!

Gisteren kwamen er verschillende baasjes met hun honden naar Snowworld om ze in de sneeuw te laten spelen. Speciaal voor dit bezoek, was er buiten de piste op een stuk afgesloten terrein, een hondenpiste gemaakt. Het idee is ontstaan door de wandel- en evenementengroep van baasjes van Berner Sennerhonden en Newfoundlanders.

Wij hadden ze graag willen zien spelen op deze speciale hondenpiste 🙂

Bron: AD

Hoofdfoto: Pixabay

 

advertentie