Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

SNEEUW-UPDATE | Extreem veel sneeuw in de Alpen

Door Hans ter Braak | Mittelberg, 18 januari 2021

Vandaag is het nog bewolkt met lichte sneeuwval. Er valt vandaag niet veel sneeuw meer, misschien hooguit een paar centimeter. Morgen wordt een bewolkte dag met mogelijk wat zon. Woensdag veel zon maar zeer zacht door de föhn die hier over de streek trekt. De nulgradengrens kan in de Noord-Alpen tot bijna 2500 meter stijgen op woensdag. Aan het einde van de week, waarschijnlijk op vrijdag, wordt het weer kouder met mogelijk opnieuw sneeuwval.

Sneeuwruimen in Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Sneeuwruimen in Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Sneeuwruimen in Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Sneeuwruimen in Mittelberg. Foto: Hans ter Braak

Vandaag staat in het teken van sneeuwruimen. Er is sedert gisteren zestig centimeter sneeuw gevallen. In totaal ligt er nu 150/180cm in Kleinwalsertal en in de meeste delen van Oostenrijk.


Lees meer op Mittelberg.org en op Snowrepublic/weer 


(Visited 1.192 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer