SNEEUW-UPDATE | Dit is Mittelberg in Kleinwalsertal

Hans ter Braak, 9 januari 2021

Het was koud afgelopen nacht waarbij de temperatuur hier in Mittelberg (1200m) tot -15gr. is gedaald. Vanmorgen hadden we hier ook nog strenge vorst, maar vanmiddag klom de temperatuur op tot -5gr. Komende nachten verlopen opnieuw koud met strenge vorst (-10/-15gr). In de zon was het vandaag goed uit te houden. Er stond geen wind en het voelde best aangenaam aan.

Mittelberg
Mittelberg, Oostenrijk. Foto: Hans ter Braak
Mittelberg, Oostenrijk. Foto: Hans ter Braak
Mittelberg, Oostenrijk. Foto: Hans ter Braak

Lekker een mooie wandeling maken of de langlaufski’s onder binden en genieten van de witte pracht.  Lekker op de slee kan natuurlijk ook! Vanaf dinsdagavond nadert een front waarbij er weer een pak verse sneeuw zal vallen in een groot deel van de Alpen.

Mittelberg, Oostenrijk. Foto: Hans ter Braak

Wil je ook weer eens wintersporten in Oostenrijk? Kijk op Mittelberg.org


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer