Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Onbewolkt en matige vorst in Kleinwalsertal

Hans ter Braak, vanuit Mittelberg in Oostenrijk | 30-12-2020

Vanmorgen was er veel minder bewolking dan verwacht en voorspeld door de weermannen. Het was zelfs grotendeels onbewolkt, met de hele ochtend nog matige vorst (-5 tot -7) op twaalfhonderd meter hoogte.

Vanmiddag drijven er meer wolken het Kleinwalsertal in en later vandaag groeit de kans op een zwakke sneeuwbui.

Prachtige winterweer

Het blijft de komende dagen prachtig winterweer in de Alpen met een mix van zon en wolken. Ik verwacht een zwakke sneeuwbui, met in de nachten mogelijk strenge vorst.

Topweer in Kleinwalsertal. Foto: Hans ter Braak

Het was vanmorgen prachtig weer voor een mooie wandeling of om de lange (langlauf)latten onder te binden. In dit artikel laat ik je de foto’s zien die ik vandaag maakte. Krijg je ook zo’n zin om bij ons op bezoek te komen? Je bent van harte welkom als dat weer mogelijk is. Kijk vast op Mittelberg.org voor de beschikbaarheid in onze appartementen.

Kleinwalsertal
Langlaufen in Kleinwalsertal. Dit is Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Het is nu zo mooi in het Kleinwalsertal! Foto: Hans ter Braak

Hans en Odette ter Braak zijn eigenaar van Haus Walser Berge in Mittelberg geeft regelmatig een sneeuw-update vanuit de Oostenrijkse bergen. Tot 1 januari 2021 kun je meedoen aan hun win-actie en maak je kans op een gratis verblijf tijdens de start van het zomerseizoen 2021.


(Visited 281 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer