Aangepaste dienstregeling vanwege corona

Door: Pauline van der Waal

Met de trein op wintersport wint de afgelopen jaren weer aan terrein. Helaas wordt het komende wintersportseizoen wel een stukje lastiger om rechtstreeks naar je wintersportbestemming te reizen. Na de Alpen-Express maakt Thalys nu ook bekend uitsluitend in de schoolvakanties richting de Franse Alpen te rijden. Overigens staat de Nightjet tussen Amsterdam en Innsbruck en Wenen vanaf 13 december nog wel dagelijks in de planning.

Op zaterdagen binnen negen uur in Bourg-St.-Maurice

De SkiThalys vertrekt op zaterdag vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam en vervolgens vanuit Antwerpen en Brussel naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Dit winterseizoen is dit dus alleen op de zaterdagen in de Kerst- en Krokusvakantie.

Dat zijn:

  • Zaterdag 19 december 2020
  • Zaterdag 26 december 2020
  • Zaterdag 13 februari 2021
  • Zaterdag 20 februari 2021

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Omdat het deze winter ongetwijfeld spannend gaat blijven of we kunnen reizen, heb je automatisch een meer flexibel ticket. Als het reisadvies naar je bestemming na het boeken verandert naar code rood of oranje, kun je je treintickets gratis wijzigen of annuleren. Let er in dat laatste geval wel op dat je het verzoek tot terugbetaling binnen 30 dagen doet.

Tickets zijn inmiddels te boeken

Je kunt een ticket boeken vanaf € 99,- enkele reis via de website van NS International.

Foto: Florian Pépellin CC-BY-SA 4.0

(Visited 168 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.