Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Aangepaste dienstregeling vanwege corona

Door: Pauline van der Waal

Met de trein op wintersport wint de afgelopen jaren weer aan terrein. Helaas wordt het komende wintersportseizoen wel een stukje lastiger om rechtstreeks naar je wintersportbestemming te reizen. Na de Alpen-Express maakt Thalys nu ook bekend uitsluitend in de schoolvakanties richting de Franse Alpen te rijden. Overigens staat de Nightjet tussen Amsterdam en Innsbruck en Wenen vanaf 13 december nog wel dagelijks in de planning.

Op zaterdagen binnen negen uur in Bourg-St.-Maurice

De SkiThalys vertrekt op zaterdag vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam en vervolgens vanuit Antwerpen en Brussel naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Dit winterseizoen is dit dus alleen op de zaterdagen in de Kerst- en Krokusvakantie.

Dat zijn:

  • Zaterdag 19 december 2020
  • Zaterdag 26 december 2020
  • Zaterdag 13 februari 2021
  • Zaterdag 20 februari 2021

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Omdat het deze winter ongetwijfeld spannend gaat blijven of we kunnen reizen, heb je automatisch een meer flexibel ticket. Als het reisadvies naar je bestemming na het boeken verandert naar code rood of oranje, kun je je treintickets gratis wijzigen of annuleren. Let er in dat laatste geval wel op dat je het verzoek tot terugbetaling binnen 30 dagen doet.

Tickets zijn inmiddels te boeken

Je kunt een ticket boeken vanaf € 99,- enkele reis via de website van NS International.

Foto: Florian Pépellin CC-BY-SA 4.0

(Visited 177 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer