Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Skiliften draaien tot 7 januari 2021 niet in Franse skigebieden

Door Edwin Hagenouw | 11 december 2020

Vers nieuws uit de Franse bergen. Via onze gastreporter Carole bereikt ons zojuist het bericht dat ook de Franse overheid de coronacrisis met stevige maatregelen te lijf gaat. Skiliften in de Franse wintersportgebieden gaan niet voor 7 januari zeker niet open. Dat geldt voor zowel toeristen als locals. Alleen voor ski professionals en pro ski clubs wordt een uitzondering gemaakt.

Ondanks  alle acties, demonstraties en ook zelf een super mooie lied (luister hier) van de burgermeester van Châtel (Les Portes du Soleil) gericht aan de Premier Minister Jean Castex  is het niet gelukt om de beslissende functionarissen op andere gedachten te brengen. De skigebieden zijn niet dicht en bieden de locals andere mogelijkheden om van de bergen te genieten.

En wij? Wij genieten voorlopig alleen van een prachtige plaatjes van de Franse bergen.

Frankrijk Covid-19
(Visited 455 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer