advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Extra maatregelen tegen Coronavirus

Door: Pauline van der Waal

We melden zojuist dat in navolging van Ischgl in heel Oostenrijk après-skilocaties voor honderd personen en meer gesloten worden. Toen was het bericht dat alle skigebieden in heel Oostenrijk nog open bleven. Zojuist wordt echter bekend gemaakt dat Ischgl per zaterdag 14 maart a.s. het skigebied voor minimaal veertien dagen sluit.

*** UPDATE *** zojuist wordt bekend gemaakt dat het niet gaat om een sluiting van twee weken, maar tot nader order. Inmiddels is dit ook alweer gewijzigd. De website van Ischgl meldt nu dat de sluiting definitief is. Vrijdag 13 maart is de laatste skidag van seizoen 2019-2020.

*** UPDATE *** later op de avond volgde het nieuws dat ALLE skigebieden in Tirol per 15 maart 2020 het wintersportseizoen beëindigen.

Heb je de komende periode een vakantie geboekt, neem dan contact op met je touroperator of verhuurder van de locatie.

Hou voor het laatste nieuws over Ischgl de website in de gaten: https://www.ischgl.com/news-en

Daarnaast zetten we de stand van zaken per wintersportland voor je op een rijtje.

Hoofdfoto: Edwin Hagenouw

advertentie