Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Extra maatregelen tegen Coronavirus

Door: Pauline van der Waal

We melden zojuist dat in navolging van Ischgl in heel Oostenrijk après-skilocaties voor honderd personen en meer gesloten worden. Toen was het bericht dat alle skigebieden in heel Oostenrijk nog open bleven. Zojuist wordt echter bekend gemaakt dat Ischgl per zaterdag 14 maart a.s. het skigebied voor minimaal veertien dagen sluit.

*** UPDATE *** zojuist wordt bekend gemaakt dat het niet gaat om een sluiting van twee weken, maar tot nader order. Inmiddels is dit ook alweer gewijzigd. De website van Ischgl meldt nu dat de sluiting definitief is. Vrijdag 13 maart is de laatste skidag van seizoen 2019-2020.

*** UPDATE *** later op de avond volgde het nieuws dat ALLE skigebieden in Tirol per 15 maart 2020 het wintersportseizoen beëindigen.

Heb je de komende periode een vakantie geboekt, neem dan contact op met je touroperator of verhuurder van de locatie.

Hou voor het laatste nieuws over Ischgl de website in de gaten: https://www.ischgl.com/news-en

Daarnaast zetten we de stand van zaken per wintersportland voor je op een rijtje.

Hoofdfoto: Edwin Hagenouw

 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer