advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

Ben jij als fervent skiër ook zo jaloers op je snowboardvrienden? Of nou ja, niet als je hen ziet stuntelen met een sleeplift, maar wel als je in de après-ski staat? Jij op die lompe en pijnlijke plastic schoenen, en zij op iets dat nog het meeste weg heeft van comfortabele moonboots? Er is hoop!

Envy Ski Frame: met je snowboardschoenen op ski’s

Een stelletje Amerikanen kon het niet langer aanzien, en bedacht dat het ook wel een goede oplossing is voor mensen die zowel van skiën als boarden houden. Op deze manier hoeven zij maar één paar schoenen mee te slepen op wintersportvakantie. Bovendien is het lekker en relaxt rondlopen op lekker zachte schoenen nu ook voor skiërs just around the corner.

Zij ontwikkelden het Envy Ski Frame. Eigenlijk gewoon een soort snowboardbinding, die aan de onderkant dusdanig is vormgegeven, dat je je voet kunt vastklikken in een standaard skibinding. Tamelijk geniaal in z’n eenvoud, als je het mij vraagt.

Dit is hoe het werkt: met je eigen snowboardschoen in de binding, vastklikken op je ski's, en gaan!
Dit is hoe het werkt: met je eigen snowboardschoen in de binding, vastklikken op je ski’s, en gaan!

En het lijkt te werken, want er is en filmpje van dat mensen er daadwerkelijk mee een berg af komen!

Hebben? De kosten zijn $ 379,- en helaas is deze uitvinding vooralsnog alleen in de USA te verkrijgen. Meer informatie is te vinden op de website van Envy Snow Sports.

advertentie