Wie zegt dat je in de winter op de bank moet blijven liggen? Het Tiroolse Kaiserwinkl barst van de mogelijkheden om actieve en enthousiaste dagen in de sneeuw door te brengen. Midden in het winterlandschap van het Kaisergebergte: Das Walchsee Aktivresort. Buiten draait alles hier om de mooiste aspecten van de winter in de bergen. 

Binnen in het hotel vinden levensgenieters een aangename sfeer en een grote Move & Relax-ruimte, en nog veel meer om tijdens de winter een rustgevende vakantie door te brengen. De verse, gezonde Energy-keuken voorziet je lichaam van belangrijke voedingsstoffen en natuurlijk is er ook aan culinaire hoogstandjes geen gebrek.

Bewegen, ontspannen en genieten

Bewegen, ontspannen en genieten. Das Walchsee Aktivresort zorgt voor een perfecte combinatie. Wil je in de winter je immuunsysteem een boost geven en aan je conditie werken, dan kan dat in de nieuwe Move & Relax-ruimte. Hier kun je individueel trainen met een personal trainer of samen in een groep. Wie een actief leven leidt, moet ook ontspannen: neem rustig een duik in het grote binnen- en buitenzwembad. Haal diep adem in het saunalandschap. 

Laat je verwennen met een aangename massage of een hoogwaardige schoonheidsbehandeling. Kom tot rust en krijg nieuwe energie. Het innovatieve totaalconcept helpt de gasten van Das Walchsee Aktivresort om hun balans terug te vinden. Achter de unieke Move & Relax-filosofie zitten bevindingen uit de competitiesport die in het resort worden toegepast op het dagelijks leven en de vakantieactiviteiten. Het doel: meer energie en een goed gevoel.

Skiën, langlaufen, winterwandelen en meer

Wie van beweging houdt, is ook in de winter graag in de frisse lucht. De bergen en sneeuw rond Das Walchsee Aktivresort nodigen uit tot skiën, langlaufen en winterwandelen. In totaal 80 kilometer geprepareerde en bewegwijzerde winterwandelpaden leiden je door de natuur. Voor wie zich buiten de gebaande paden wil wagen: trek je sneeuwschoenen aan en begin te stappen. Rond het Aktivresort liggen prachtige skigebieden. 

Voor langlaufers biedt de Kaiserwinkl een van de grootste netwerken van loipen in Oostenrijk. Er is ook een besneeuwde loipe op loopafstand van het Aktivresort. Sleeën kun je perfect combineren met een plezierige pauze in een authentieke berghut. Of drink een warme glühwein in een paardenslee in de koele berglucht en bewonder het fonkelende sneeuwdek. Schaatsen, snowtuben, snowbiken – actief zijn en genieten is ’s winters het motto in Das Walchsee Aktivresort.         

Voor fijnproevers

Van ontbijt tot diner laat het keukenteam hier geen kans onbenut om de hotelgasten te verwennen met gezonde lekkernijen. Fijnproevers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten uit de eigen Move & Relax Energy-keuken. Naar hartenlust smullen van verse, lokale en evenwichtige gerechten – dat klinkt verleidelijk. En het is nog gezond ook. Winteravonden in het restaurant en in de rustieke Zirbenstüberl zijn op en top gezellig.

Das Walchsee Aktivresort is ernstig als het op holistische ontspanning aankomt. Stap uit de dagelijkse routine en laat de balancerende kracht van de natuur op je inwerken. In de buitenlucht bewegen en sporten, herstellende ontspanning en gezonde voeding doen je bergen verzetten.


Aanbieding: Kruidenkuur in de winter

5 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 5 x wraps incl. saunagangen, 5 x vibratiemassage, uitgebalanceerde gezonde maaltijden in halfpension, elke dag een pot zuiverende thee, toegang tot de Move & Relax-ruimte, wekelijks activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card met vele kortingen in de regio – prijs p.p.: vanaf 848 euro  


Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.daswalchsee.at