Overdag skiën is natuurlijk heerlijk, en ’s avonds op verlichte pistes een leuk extraatje. Maar skiën bij volle maan is super speciaal! Dat begrijpen ze in Sankt Moritz (Diavolezza) ook. Daarom hebben ze bedacht dat je ook ’s avonds de piste op als het volle maan is!

Eén keer per maand ‘Glüna Plaina’

De locals spreken over Glüna Plaina, oftewel volle maan in het Reto-Romaans. Het gedimde licht geeft een sprookjesachtige sfeer aan de besneeuwde bergen en zolang de maan genoeg licht geeft kun je de indrukwekkende Piz Bernina en Piz Palü zien liggen.

Diner op de berg

Ga je voor de full experience? Boek dan een diner boven op de berg bij het restaurant Diavolezza. Dan geniet je niet alleen van een heerlijk driegangendiner, maar zie je de omgeving ook steeds donkerder worden, totdat je wordt bijgeschenen door de maan. Wauw!

Diner op de berg bij Diavolezza
Diner op de berg bij Diavolezza

Meer informatie

Om de piste op te kunnen, heb je een extra skipas nodig. Voor volwassenen kost die € 33,-, voor kinderen tussen de 13 en 17 € 22,- en voor jongere kinderen € 11,-. Wil je niet skiën maar alleen voor het diner omhoog, dan kost een ticket voor volwassenen € 21,- en zijn er ook kortingen voor kinderen.

Dan het allerbelangrijkste, de datums! Je hebt dit seizoen nog twee kansen, namelijk zaterdag 3 maart van 19:30 – 23:15 uur en zondag 31 maart van 20:00 – 23:45 uur.
Wil je meer informatie of reserveren voor het diner? Kijk dan even op de site van Diavolezza.


Lees hier ons reisverslag over St.Moritz


(Visited 288 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.