Overdag skiën is natuurlijk heerlijk, en ’s avonds op verlichte pistes een leuk extraatje. Maar skiën bij volle maan is super speciaal! Dat begrijpen ze in Sankt Moritz (Diavolezza) ook. Daarom hebben ze bedacht dat je ook ’s avonds de piste op als het volle maan is!

Eén keer per maand ‘Glüna Plaina’

De locals spreken over Glüna Plaina, oftewel volle maan in het Reto-Romaans. Het gedimde licht geeft een sprookjesachtige sfeer aan de besneeuwde bergen en zolang de maan genoeg licht geeft kun je de indrukwekkende Piz Bernina en Piz Palü zien liggen.

Diner op de berg

Ga je voor de full experience? Boek dan een diner boven op de berg bij het restaurant Diavolezza. Dan geniet je niet alleen van een heerlijk driegangendiner, maar zie je de omgeving ook steeds donkerder worden, totdat je wordt bijgeschenen door de maan. Wauw!

Diner op de berg bij Diavolezza
Diner op de berg bij Diavolezza

Meer informatie

Om de piste op te kunnen, heb je een extra skipas nodig. Voor volwassenen kost die € 33,-, voor kinderen tussen de 13 en 17 € 22,- en voor jongere kinderen € 11,-. Wil je niet skiën maar alleen voor het diner omhoog, dan kost een ticket voor volwassenen € 21,- en zijn er ook kortingen voor kinderen.

Dan het allerbelangrijkste, de datums! Je hebt dit seizoen nog twee kansen, namelijk zaterdag 3 maart van 19:30 – 23:15 uur en zondag 31 maart van 20:00 – 23:45 uur.
Wil je meer informatie of reserveren voor het diner? Kijk dan even op de site van Diavolezza.


Lees hier ons reisverslag over St.Moritz


(Visited 361 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer