In het hart van de Zweedse bergen, gelegen tussen de grootste skigebieden in Zweden en Noorwegen, Sälen en Trysil, ligt sinds december 2019 een gloednieuwe internationale luchthaven. De internationale luchthaven, Scandinavian Mountains Airport (SCR), ligt op slechts tien minuten van het skigebied in Hundfjället, vijftien minuten van Tandådalen, 20-25 minuten van Högfjället en Lindvallen en veertig minuten van Trysilfjellet.

Over Scandinavian Mountains Airport

De landingsbaan is 2500 meter lang en vijftig meter breed en is geschikt voor de meeste vliegtuigen. Het terminalgebouw van 9.500 m2 kan vier aankomsten tegelijk aan. Het gebouw herbergt een restaurant, een taxfreeshop en een winkel.

Klik voor meer info op Menu.

Vlieg rechtstreeks naar de skigebieden in Zweden en Noorwegen met BBI Travel

BBI Travel vliegt vanaf 19 december 2021 wekelijks, soms twee maal per week, vanuit Nederland rechtstreeks naar belangrijke Scandinavische skigebieden. Vanaf de luchthaven ben je in twintig transferminuten in Sälen en in veertig minuten in Trysil.

Vertrek met BBI Travel corona-proof vanaf Groningen Airport Eelde per comfortabele chartervlucht naar Scandinavian Mountains Airport in West-Zweden. Hiervandaan bent je binnen drie kwartier in de nabijgelegen skigebieden en kan je wintersportavontuur beginnen. Parkeren op Groningen Airport Eelde is gratis inbegrepen! Ook profiteer je van de BBI Travel covid-belofte en neem je gratis je bagage mee.


Lees hier meer over wintersport in Zweden en Noorwegen