Zodra het festival seizoen met onze foodtrucks het einde begint te naderen, betrap ik mezelf er op dat ik vaak zoek naar mooie video’s over de wintersport. Van extreem skiën tot hilarische bloopers, ik krijg er nooit genoeg van. Dit seizoen wil ik me echt gaan toeleggen op het maken van mooie video’s in de gebieden die ik bezoek. Aangezien ik, net als velen van jullie waarschijnlijk, een hobbyist ben, zal dit ongetwijfeld ook resulteren in leuke bloopers. Twee vliegen in één klap dus. Ter inspiratie van je eigen film dit artikel met Ski en snowboard films van 2017 en 2018.

Inspiratie of dromen?

Films die over wintersport gaan worden elk jaar lijkt het wel extremer. Niets is te gek en de meest onwaarschijnlijke stunts worden tegenwoordig uitgevoerd. Door de opkomst van steeds betere drones wordt het ook nog eens ultiem mooi vastgelegd. Ik heb een lijstje van 12 super coole trailers die ik in drie weken aan jullie zal verklappen. Laat je inspireren of droom heerlijk weg bij deze films.

DROP EVERYTHING van MATCHSTICK PRODUCTIONS

Een trailer met over de top stunts, audio en…..Humor? Oordeel zelf over de eerste van deze ski en snowboard films.

Quiksilver – Depth Perception

Een trailer die nog veel aan de verbeelding overlaat. Deze nummer 2 in de reeks Ski en snowboard films roept meer vragen op dan hij beantwoord.

Teton Gravity Research – Rogue Elements

TGR is een actie sport media bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in actie sporten in alle vormen en in alle seizoenen.

Level 1 – Habit

Veel ‘urban Skiing’ de nodige bloopers krijg je er in de trailer bij.

Met snowrepublic.nl de winter door?

Mocht je nu geïnspireerd zijn geraakt door bovenstaande ski en snowboard films stuur ons dan vooral jouw video’s of post ze op onze facebook pagina. Wij vinden het vooral leuk om persoonlijke verhalen te zien in jullie video’s. Volgende week de volgende vier trailers. En… ‘don’t forget; thumbs up’ op onze facebook pagina

(Visited 290 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.