advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Ski-avontuur buiten de grenzen van het skigebied

Door Koen Bakkers Aan de grenzen van het skidomein stopt het Paradiski liftenpark. De horizon van bergen stopt hier allerminst. Tot in de eindigheid zijn de witte wintertoppen zichtbaar. Gewapend met tourski’s, kennis van de omgeving en voldoende voorbereiding gaan we op weg naar de rafelranden van het domein. Puurheid van omgeving en geen kat in zicht.

Gewapend met tourski’s, kennis van de omgeving en voldoende voorbereiding gaan we op weg naar de rafelranden van het domein

Twee uur weg van het laatst genoten stoeltje. Hoog in de bergen, voortbewegen door skitouren op weg naar de helling. Er wacht een 1500 meter lange afdaling naar een diepe vallei, ver onder ons in het skigebied. Onder in het dal is er een skibus die een link maakt met het skigebied. Avontuur, niet eens zo heel ver van huis.

Bekijk hier meer wintersportvideo’s

advertentie