Valentijnsdag staat voor de deur. Toch altijd een beetje confronterend als single, ook al blijf je nog zo hard roepen dat het uit Amerika overgewaaide commerciële meuk is. Maar toch: let nu even op, want Zermatt heeft iets dat je misschien wél kunt waarderen!
Onder het mom van ‘Find your love at the base of the Matterhorn’ organiseren ze een soort blind date-weekend.

Wat moet je doen?

Meedoen is heel gemakkelijk. Upload een foto op de website van Zermatt.ch, waarop je single status duidelijk naar voren komt. Verzamel vervolgens zoveel mogelijk likes. De man en de vrouw met de meeste likes winnen (de gay-categorie komt hopelijk volgend jaar…) en mogen samen een weekend op pad.
Het idee is natuurlijk vrij waterdicht, want je hebt al zoveel gemeen: je bent gek op wintersport, voelt je thuis in de bergen én vindt het niet bepaald vervelend een luxe weekend in Zwitserland door te brengen.

Wat kun je winnen?

De prijs is niet mis: een romantisch weekend voor twee op 24 en 25 maart 2018. Je wint een hotelovernachting in de suite van het Parkhotel Beau Site, die is uitgerust met twee slaapkamers (niet te hard van stapel lopen tenslotte), een woonkamer en uitzicht op de Matterhorn. Dit vanzelfsprekend inclusief ontbijt en toegang tot de wellness.
Verder krijg je een skipas voor twee dagen, een lunch op de berg en uiteraard een romantisch diner voor twee.

Meedoen? Lees hier meer over de actie, of upload gewoon gelijk je foto hierrr!

Foto: Pixabay

(Visited 125 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.