Sterke vrouwen zijn niet te stoppen, zeker niet als ze gepassioneerde skiërs zijn. Sterke vrouwen komen ook voor elkaar op als het gaat om een vitale zorg als de strijd tegen kanker. Daarom zullen op 25 maart 2023 veel zeer gemotiveerde vrouwelijke skiërs elkaar weer ontmoeten in Obertauern om een teken van hoop te geven aan de wereld.

Obertauern is een van de sneeuwzekere winterhotspots in SalzburgerLand en organiseert samen met Atomic voor de vijfde keer de #SHESKIS Ladies Skiing Day. Dit ter ondersteuning van de Pink Ribbon-campagne van de strijd tegen kanker in Oostenrijk.

Skiën is heerlijk en laat in het seizoen heeft het vaak nét een beetje extra. De dagen worden alweer goed lang, het zonnetje begint steeds feller te schijnen en de temperatuur is heerlijk aangenaam. Iedereen die gek is op lenteskiën weet ook dat de sneeuw dan wel eens wat minder kan zijn. Maar niet in Obertauern! Wil je er dit seizoen nog wat later op uit, kies dan voor het sneeuwzekere en gezellige Obertauern.

Obertauern heeft ruim 100 kilometer piste

Om lekkere tochten te maken en niet telkens dezelfde pistes te hoeven doen, heb je aardig wat kilometers nodig. Dat zit in Obertauern wel goed. Ruim 100 kilometer aan goed geprepareerde pistes wachten op je. De blauwe, rode en zwarte pistes zijn mooi verdeeld, dus er is genoeg uitdaging voor elk type skiër. 

Ook laat in het seizoen kun je vaak nog off-piste om extra te genieten van de witte poeder. En wist je dat je vanuit Obertauern nooit ver hoeft te lopen naar de piste? Veel hotels bieden zelfs ski-in-ski-out: je trekt je ski’s direct voor de deur aan en doet ze pas uit als je aan het einde van de dag weer terug bent.