advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

In Serfaus, onderdeel van Serfaus-Fiss-Ladis, wordt momenteel -in fases- hard gewerkt aan de nieuwbouw van de meer dan 30 jaar oude “metro”. In de zomer van 2019 moet ie klaar zijn. Voordat de nieuwe metro kan gaan rijden hebben ze nog hulp nodig van de kids

Nieuwe stem in Serfaus

Serfaus roept in een prachtig filmpje kinderen tot 12 jaar op om mee te helpen aan een vrolijk ontwerp dat op de buitenzijde van de nieuwe wagons moet komen te staan.

“Achtung. Turen schliessen automatisch. Bahn fahrt ab”

Daarnaast kunnen kids kans maken om hun stem te lenen aan het omroepbandje die de wintersporters waarschuwt dat de deuren dichtgaan: “Achtung. Turen schliessen automatisch. Bahn fahrt ab”. Super leuk, maar een Nederlandstalige stem zou natuurlijk óók leuk zijn. “Pas op, de deuren sluiten automatisch. De metro rijdt nu weg”, of zoiets.

Hoe je je kinderen mee kunt laten doen is ons nog niet helemaal duidelijk; in het filmpje wordt er niets over gezegd en ook op de website van Serfaus is (nog) niets te vinden.

serfaus metro

De nieuwe metro kan straks 3000 wintersporters per uur gaan vervoeren. In het filmpje wordt ook een mooi beeld geschetst van de geschiedenis van de metro van Serfaus. Een aanrader voor allen die wel eens in Serfaus zijn geweest of nog van plan zijn er heen te gaan.

Ik schreef al eerder over de vernieuwing van de metro en andere nieuwigheden in Serfaus in Serfaus.


Lees ook:

Serfaus-Fiss-Ladis: een trilogy in wit

Is Serfaus-Fiss-Ladis ook leuk zonder kinderen?


 

advertentie