advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Serfaus Fiss Ladis viert 20-jarig bestaan met champagne

Door: Saskia Smulders

Ik hoor je denken: huh? Pas 20 jaar? Het gebied bestaat toch al veel langer? Klopt, maar het is twintig jaar geleden dat het gebied van de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis werden gekoppeld. En dat wordt uitgebreid gevierd met allerlei festiviteiten.

Serfaus-Fiss-Ladis
Serfaus Fiss Ladis | Foto: Saskia Smulders

Snow Festival

Op 5 december 2019 start een vierdaags “Snow Festival” met allerlei live artiesten, party’s en concerten. Op die dag wordt in een groot aantal berghutten (Lassida, Leithe Wirt, Skihütte Masner, Komperdell Panoramic Restaurant, Seealm Hög, BergDiamant Panoramic Restaurant, Möseralm, Sonnenburg Family Restaurant, Schöngampalm en Zirbenhütte) in het gebied het glas geheven om het 20-jarig bestaan te vieren. Je krijgt dan overal een gratis glas champagne. Cheers!

Serfaus
Serfaus Fiss Ladis | Foto: Saskia Smulders

20-jarig bestaan: 20 weken 20 prijzen

Maar er is meer, want tot 20 december kun je een dagskipas voor maar 31 euro krijgen. Daarnaast worden er gedurende 20 weken elke week een gratis weekpas verloot. het nieuws rondom de festiviteiten vind je op de website van het gebied.

In maart 2020 zal SnowRepulic weer aanwezig zijn in Serfaus om verslag te doen van het prachtige gebied en de gezellige après-ski.

Over Serfaus Fiss Ladis

Wist je dat:

  • Er gedurende de winter meer dan 1.000 mensen werkzaam zijn in het gebied?
  • Meer dan 30 pistenbully’s in de avond het gehele gebied prepareren?
  • Er 1.250 sneeuwkanonnen in het gebied zijn?
  • De kunstmatige sneeuw alleen uit water en lucht bestaat?
  • Op hoogtijdagen er maar liefst 22.000 wintersporters dagelijks op de piste te vinden zijn?

Lees ook:

Hoofdfoto: © Andreas Kirschner

advertentie