Serfaus-Fiss-Ladis start seizoen met Snowfestival en scherpe kortingen op de skipassen

214-68-460

Dit zijn de perfecte getallen die vanaf 7 december skiërs en snowboarders onbezorgde sneeuwpret garanderen.

Serfaus-Fiss-Ladis
Uitgestrekte wintersportmogelijkheden in Serfaus-Fiss-Ladis. Foto: Patrick Steiner QParks

De aanlokkelijke winterbestemming Serfaus-Fiss-Ladis beschikt over maar liefst 214 kilometer aan pistes die met 68 transportinstallaties op een oppervlakte van 460 hectare voor optimaal pisteplezier zorgen.

De ligging op de zonnige hoogvlakte

Dit is allemaal natuurlijk ook te danken aan het feit dat het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis, vanwege de ligging op de zonnige hoogvlakte boven de nog ongerepte Inn, pas op een hoogte van 1189 meter begint en op exact 2820 meter bij de Masnerkopfbahn eindigt.

Foto: Laurin Moser
Met z’n vieren erop uit op met sneeuw bedekte bergenhellingen. Fotocredits; Laurin Moser
Serfaus-Fiss-Ladis start
Samen relaxen in een Wohlfühlstation in Serfaus-Fiss-Ladis. Foto: Andreas Kirschner

De open ligging van de voor 80% percent met sneeuw bedekte hellingen zorgt ervoor dat er tijdens de vakantie ook echt aan wintersport kan worden gedaan. Voor statistici, wintersporters en verzamelaars van hoogtemeters die geen risico willen lopen dat er te weinig sneeuw ligt tijdens hun sneeuwvakantie, houdt dit in dat de zogenaamde vertical drop vrijwel gelijk is aan dat van Whistler/Blackcomb in het Canadese deel van de Rocky Mountains. Bij de meermaals bekroonde gezinsbestemming wordt altijd het hoogste nagestreefd.


Vertical drop: het hoogteverschil tussen het hoogste en laagste punt in het skigebied. In Serfaus-Fiss-Ladis bedraagt deze zo’n 1630 meter 


Snowfestival van 7 tot en met 10 december

Wie meteen al aan het begin van het skiseizoen in de ware winterstemming wil worden gebracht, kan zich verheugen op het traditionele “Snowfestival” van 7 tot en met 10 december. De openingsparty’s met live optredens bij de berg- en dalstations worden weer zo cool dat de sneeuw nooit kan smelten.

Snowfestival
Knusse optredens tijdens het Snowfestival in Serfaus-Fiss-Ladis

Geen massale optredens en overvolle dorpen zoals bijvoorbeeld in Ischgl en Schladming, maar gezellig samen een glas champagne drinken in een berghut en leuke kleinschalige optredens van muzikanten en DJ’s.

Aantrekkelijke skipasprijzen tot 22 december

In de eerste sneeuwweken tot 22 december worden aantrekkelijke skipasprijzen aangeboden. Zo kost een skipas voor een dag voor volwassenen 27,50 euro, terwijl kinderen al voor 18 euro op de piste terecht kunnen. Voor de skipas voor drie dagen betalen volwassenen 77 euro en kinderen zoeven voor 51 euro langs de hellingen naar beneden.

Serrfaus-Fiss-Ladis
Daar worden we blij van, korting op je skipas! Foto: Daniel Zangerl

Voor een skipas voor drie dagen betalen volwassenen 77 euro

Het winterseizoen eindigt pas op zondag 15 april 2018. Meer dan genoeg tijd dus voor iedereen om uitgebreid de sneeuw van Serfaus-Fiss-Ladis uit te proberen.

Serfaus-Fiss-Ladis
Het gezellige dorp Serfaus bedekt onder een dikke laag verse sneeuw. Foto: Andreas Kirschner

Meer informatie over Serfaus-Fiss-Ladis lees je op serfaus-fiss-ladis.at


 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Sony camera's

Leg elk moment vast

Of je nu op wintersport gaat, door de bergen gaat wandelen of gaat genieten van een luxe vakantie aan zee, Sony biedt voor elke reis foto- en videografie producten om jouw unieke ervaringen vast te leggen en de content naar een hoger niveau te tillen. Zo is de nieuwe Sony A7C II samen met de FE 16-25mm F2.8 G en FE 24-50mm F2.8 G lens bijvoorbeeld een perfecte lichte en compacte kit als je maar weinig bagage mee kan nemen. Ontdek meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer