Open de deur naar een nieuw, alpien gevoel in het onlangs heropende **** Superior Hotel Seiblishof in het hart van Ischgl. Hier vind je moderne luxe, met een vleugje extravagantie maar vooral de sfeervolle alpine stijl. Traditionele waarden en moderne architectuur vullen elkaar hier perfect aan en zorgen voor een gevoel van thuiskomen in de bergen. De magische wereld van de Alpen wordt weerspiegeld in de vele natuurlijke materialen die zijn gebruikt tijdens de recente renovatie van het hotel.

De lounge

Als eigenaar van Snowrepublic verblijf ik elk jaar minimaal een week in dit heerlijke hotel en steeds word ik weer verrast door de gastvrijheid van de eigenaar en het personeel. Na de recente verbouwing ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden en kijk ik alweer uit naar onze volgende skivakantie.

Op zoek naar iets speciaals

Luxe, comfortabel, traditioneel en sfeervol. Het Viersterren Superior Hotel Seiblishof nodigt je uit om te genieten van vakantieplezier voor het hele gezin. De stijlvol gerenoveerde kamers en suites bieden veel ruimte en comfort voor een droomvakantie.

Terwijl kinderen de meest spannende avonturen beleven in de kleurrijke Unique Children’s Club, ontspannen volwassenen zich in de exclusieve wellnessruimte, in de gloednieuwe fitness- en massageruimte of in de gezellige lounge en hotelbar.

Slechts een stap verwijderd van een volgende avontuur

Op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Ischgl, kun je veelzijdige vakantie-ervaringen beleven in het nieuw ontworpen ski-in hotel. Het hotel is direct gelegen aan de afdaling van de Silvretta-kabelbaan. In de ultramoderne skidepots wordt je wintersportuitrusting behoedzaam gedroogd en op professionele wijze veilig opgeborgen.

Skigebied Samnaun-Ischgl. Foto: Edwin Hagenouw

win twee overnachting Ischgl

Aanbiedingen voor vroegboekers en midweken

Het vernieuwde Hotel Seiblishof ontvangt je graag in seizoen 2022/2023. Het hotel heeft regelmatig goede aanbiedingen voor snelboekers, in het tussenseizoen en voor een shortski in een midweek.

Check hier de aanbiedingen van dit moment.


Voor meer informatie en voor beschikbaarheid ga je naar www.seiblishof.com