advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


La Rosière in het zuidoosten van Frankrijk grenst aan het Italiaanse La Thuile. Het grensoverschrijdende skigebied heet San Bernardo. Vanaf zaterdag 17 maart ga ik dit gebied verkennen.

San Bernardo here we come

Zoals ik al eerder schreef heb ik veel zin om het gebied te gaan ontdekken. Inmiddels is het programma bekend en het belooft een mooi tripje te worden. Nadat we materiaal hebben verzameld, gaan we op ski’s naar onze eerste afspraak. Als we mooi weer hebben kunnen we hopelijk gaan lunchen bij Maison Carrel. Ik heb ‘m even bekeken op Google en het ziet er erg gezellig uit.

San Bernardo
Maison Carrel ziet er erg goed uit. Foto: La Thuile.net

Appartement of hotel?

We zullen in Chalets les Marmottons overnachten. Het zijn formeel appartementen, maar als ik de site mag geloven lijkt het wel een hotel. Ook dat zullen we eens goed gaan bekijken, het belooft in elk geval veel.

San Bernardo
Chalets Les Marmottons in La Rosière. Foto: CGH-Residences

Hyatt in de Alpen

Ook de wereldwijd bekende hotelketen Hyatt heeft hier een vestiging. Daar zullen we het restaurant gaan checken. Restaurant La Tavola zal ons zaterdagavond ontvangen. We zijn benieuwd.


Lees hier alle reisverhalen van onze reporters


 

advertentie