Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

La Rosière in het zuidoosten van Frankrijk grenst aan het Italiaanse La Thuile. Het grensoverschrijdende skigebied heet San Bernardo. Vanaf zaterdag 17 maart ga ik dit gebied verkennen.

San Bernardo here we come

Zoals ik al eerder schreef heb ik veel zin om het gebied te gaan ontdekken. Inmiddels is het programma bekend en het belooft een mooi tripje te worden. Nadat we materiaal hebben verzameld, gaan we op ski’s naar onze eerste afspraak. Als we mooi weer hebben kunnen we hopelijk gaan lunchen bij Maison Carrel. Ik heb ‘m even bekeken op Google en het ziet er erg gezellig uit.

San Bernardo
Maison Carrel ziet er erg goed uit. Foto: La Thuile.net

Appartement of hotel?

We zullen in Chalets les Marmottons overnachten. Het zijn formeel appartementen, maar als ik de site mag geloven lijkt het wel een hotel. Ook dat zullen we eens goed gaan bekijken, het belooft in elk geval veel.

San Bernardo
Chalets Les Marmottons in La Rosière. Foto: CGH-Residences

Hyatt in de Alpen

Ook de wereldwijd bekende hotelketen Hyatt heeft hier een vestiging. Daar zullen we het restaurant gaan checken. Restaurant La Tavola zal ons zaterdagavond ontvangen. We zijn benieuwd.


Lees hier alle reisverhalen van onze reporters


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer