De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau

De Salomon S/MAX Sons of a Blast serie is de nieuwe Salomon piste performance serie. Salomon wil met deze serie ‘The Blast’ een downhill ski-ervaring mogelijk maken voor skiërs van elk niveau.

BORN FOR THE BLAST

Het Blast-gevoel zit in ons allemaal; de eerste draai, de versnelling, het benutten van de zwaartekracht. Zoek je ultieme grenzen en laat scherpe bochten soepel in elkaar overgaan.

Durf je het risico te nemen om de volgende bocht met nog meer snelheid te nemen. That’s The Blast! Maak je op voor een adrenalinestoot die je nog nooit eerder meemaakte. #SONSOFABLAST

WIJ ZIJN SONS OF BLAST

“We zijn in de bergen geboren. Afdalingen en beklimmingen zitten in onze harten. We zijn ermee opgegroeid en willen nergens anders zijn. We konden eerder skiën dan we konden lopen.”

Salomon

“Nu zijn we op zoek naar meer dan alleen skiën. Meer sensatie, meer prestaties, meer snelheid, meer bochten … We zijn op zoek naar de ultieme lijn, nemen risico’s en hebben de tijd van ons leven. We leven dus altijd op de rand. Dat geeft ons het gevoel alles uit het leven te halen. Dit is waarom we leven. Het geeft ons steeds weer het gevoel herboren te zijn. Daarom zijn wij Sons of a Blast!”

EDGE AMPLIFIER TECHNOLGY

Voel de kracht met Edge Amplifier Technology, een revolutionair systeem dat het vermogen rechtstreeks naar de kanten van de ski stuurt voor onmiddellijke grip op sneeuw en ijs. Deze hele serie Salomon ski’s is gebouwd met het doel om het gevoel van een perfecte draai te versterken. Door deze innovatieve technologie heb je aanzienlijk meer grip en minder weerstand op de sneeuw. Hoe perfect kan het zijn!

De Edge Amplifier Technology komt terug in de volgende modellen bij mannen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. En bij ski’s voor vrouwen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. De S/MAX Blast is bij zowel mannen als vrouwen de meest sportieve ski.

OPTIMALE STABILITEIT EN GEFILTERDE TRILLINGEN

De S/MAX Blast heeft een mooie houten kern en is versterkt met twee titanium platen. Deze combinatie zorgt voor nog meer stabiliteit en het filteren van de trillingen tijdens het skiën.


Lees hier alles over de nieuwe ski’s van Salomon


één reactie op “De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau”

  • Bastiaan van der Staay
    Bastiaan van der Staay
    30 oktober 2018 at 08:52

    Cool en wat betekenen die nummers in de naam van de modellen? En in welke lengtes. c.q. radius komen deze ski’s? Ben benieuwd.

Comments are closed.

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Sony camera's

Leg elk moment vast

Of je nu op wintersport gaat, door de bergen gaat wandelen of gaat genieten van een luxe vakantie aan zee, Sony biedt voor elke reis foto- en videografie producten om jouw unieke ervaringen vast te leggen en de content naar een hoger niveau te tillen. Zo is de nieuwe Sony A7C II samen met de FE 16-25mm F2.8 G en FE 24-50mm F2.8 G lens bijvoorbeeld een perfecte lichte en compacte kit als je maar weinig bagage mee kan nemen. Ontdek meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer