De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau

De Salomon S/MAX Sons of a Blast serie is de nieuwe Salomon piste performance serie. Salomon wil met deze serie ‘The Blast’ een downhill ski-ervaring mogelijk maken voor skiërs van elk niveau.

BORN FOR THE BLAST

Het Blast-gevoel zit in ons allemaal; de eerste draai, de versnelling, het benutten van de zwaartekracht. Zoek je ultieme grenzen en laat scherpe bochten soepel in elkaar overgaan.

Durf je het risico te nemen om de volgende bocht met nog meer snelheid te nemen. That’s The Blast! Maak je op voor een adrenalinestoot die je nog nooit eerder meemaakte. #SONSOFABLAST

WIJ ZIJN SONS OF BLAST

“We zijn in de bergen geboren. Afdalingen en beklimmingen zitten in onze harten. We zijn ermee opgegroeid en willen nergens anders zijn. We konden eerder skiën dan we konden lopen.”

Salomon

“Nu zijn we op zoek naar meer dan alleen skiën. Meer sensatie, meer prestaties, meer snelheid, meer bochten … We zijn op zoek naar de ultieme lijn, nemen risico’s en hebben de tijd van ons leven. We leven dus altijd op de rand. Dat geeft ons het gevoel alles uit het leven te halen. Dit is waarom we leven. Het geeft ons steeds weer het gevoel herboren te zijn. Daarom zijn wij Sons of a Blast!”

EDGE AMPLIFIER TECHNOLGY

Voel de kracht met Edge Amplifier Technology, een revolutionair systeem dat het vermogen rechtstreeks naar de kanten van de ski stuurt voor onmiddellijke grip op sneeuw en ijs. Deze hele serie Salomon ski’s is gebouwd met het doel om het gevoel van een perfecte draai te versterken. Door deze innovatieve technologie heb je aanzienlijk meer grip en minder weerstand op de sneeuw. Hoe perfect kan het zijn!

De Edge Amplifier Technology komt terug in de volgende modellen bij mannen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. En bij ski’s voor vrouwen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. De S/MAX Blast is bij zowel mannen als vrouwen de meest sportieve ski.

OPTIMALE STABILITEIT EN GEFILTERDE TRILLINGEN

De S/MAX Blast heeft een mooie houten kern en is versterkt met twee titanium platen. Deze combinatie zorgt voor nog meer stabiliteit en het filteren van de trillingen tijdens het skiën.


Lees hier alles over de nieuwe ski’s van Salomon


(Visited 543 times, 1 visits today)

één reactie op “De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau”

  • Bastiaan van der Staay
    Bastiaan van der Staay
    30 oktober 2018 at 08:52

    Cool en wat betekenen die nummers in de naam van de modellen? En in welke lengtes. c.q. radius komen deze ski’s? Ben benieuwd.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer