Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau

De Salomon S/MAX Sons of a Blast serie is de nieuwe Salomon piste performance serie. Salomon wil met deze serie ‘The Blast’ een downhill ski-ervaring mogelijk maken voor skiërs van elk niveau.

BORN FOR THE BLAST

Het Blast-gevoel zit in ons allemaal; de eerste draai, de versnelling, het benutten van de zwaartekracht. Zoek je ultieme grenzen en laat scherpe bochten soepel in elkaar overgaan. 

Durf je het risico te nemen om de volgende bocht met nog meer snelheid te nemen. That’s The Blast! Maak je op voor een adrenalinestoot die je nog nooit eerder meemaakte. #SONSOFABLAST

WIJ ZIJN SONS OF BLAST

“We zijn in de bergen geboren. Afdalingen en beklimmingen zitten in onze harten. We zijn ermee opgegroeid en willen nergens anders zijn. We konden eerder skiën dan we konden lopen.”

Salomon

“Nu zijn we op zoek naar meer dan alleen skiën. Meer sensatie, meer prestaties, meer snelheid, meer bochten … We zijn op zoek naar de ultieme lijn, nemen risico’s en hebben de tijd van ons leven. We leven dus altijd op de rand. Dat geeft ons het gevoel alles uit het leven te halen. Dit is waarom we leven. Het geeft ons steeds weer het gevoel herboren te zijn. Daarom zijn wij Sons of a Blast!”

EDGE AMPLIFIER TECHNOLGY

Voel de kracht met Edge Amplifier Technology, een revolutionair systeem dat het vermogen rechtstreeks naar de kanten van de ski stuurt voor onmiddellijke grip op sneeuw en ijs. Deze hele serie Salomon ski’s is gebouwd met het doel om het gevoel van een perfecte draai te versterken. Door deze innovatieve technologie heb je aanzienlijk meer grip en minder weerstand op de sneeuw. Hoe perfect kan het zijn!

De Edge Amplifier Technology komt terug in de volgende modellen bij mannen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. En bij ski’s voor vrouwen: S/MAX Blast, S/MAX 12, S/MAX 10, S/MAX 8. De S/MAX Blast is bij zowel mannen als vrouwen de meest sportieve ski.

OPTIMALE STABILITEIT EN GEFILTERDE TRILLINGEN

De S/MAX Blast heeft een mooie houten kern en is versterkt met twee titanium platen. Deze combinatie zorgt voor nog meer stabiliteit en het filteren van de trillingen tijdens het skiën.


Lees hier alles over de nieuwe ski’s van Salomon


(Visited 530 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

één reactie op “De downhill ski-ervaring voor skiërs van elk niveau”

  • Bastiaan van der Staay
    Bastiaan van der Staay
    30 oktober 2018 at 08:52

    Cool en wat betekenen die nummers in de naam van de modellen? En in welke lengtes. c.q. radius komen deze ski’s? Ben benieuwd.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer