Saalbach Hinterglemm viert winteropening met veel muziek

Door: Saskia Smulders

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn viert de winteropening groots met het BERGFESTival! Van 6 tot en met 8 december zijn er tal van optredens zoals Fettes Brot, Labrassbanda, Johnossi, Eskimo Callboy, Vodoo Jürgens, Mavi Phoenix en vele anderen. Later in december is er weer “Rave on Snow”, alweer de 26e editie. Dan zullen maar liefst 60 DJ’s verdeeld over 13 podia hun opwachting maken.

BERGFESTival

Dit festival viert de opening van het winterseizoen 2019-2020 in het populaire skigebied van Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Want vanaf dat moment zijn de pistes ook geopend en kun je tot een uurtje of drie ’s middags lekker op de lange latten en in de namiddag genieten van alle optredens die plaatsvinden op vijf podia. Meer informatie.

© Florian Trykowski

Rave on Snow

Het dancefestival Rave on Snow vindt dit jaar plaats voor de 26e keer en ook dit jaar zijn er wel heel veel DJ’s: Pan-Pot, Felix Kröcher, Matthias Tanzmann, Butch, Aka Aka, Moonbootica, Matthias Kaden, Karotte, Anna Reusch, Kerstin Eden en nog 50 anderen.

© saalbach.com, Daniel Roos

Veel te doen

In Saalbach Hinterglemm kun je naast dansen, skiën en snowboarden ook nog tal van andere dingen doen. Ik ging er onlangs nog naar toe en ging er sneeuwschoenwandelen, snowscooteren en rodelen. Hier kun je mijn videoverslag nog eens bekijken.

Lees ook:

Hoofdfoto:© saalbach.com, Daniel Roos

(Visited 463 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.