advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


In Nederland kennen we allemaal de slee en al zijn de winters waarin we kunnen sleeën schaars geworden, kent iedereen wel de beelden van ploeterende vaders en moeders die een slee voorttrekken over de sneeuw met hun kroost er op.

Roc’n Bob

Roc'n Bob
Roc’n Bob

Jong en oud  hebben plezier op de nieuwe sleepiste die vertrekt van de top van de lift Roc des 3 Marches 1. De piste heeft een lengte van 4 km en een hoogteverschil van 450 m.De deelnemers, voorzien van een helm, stuiven naar beneden in het hart van het skidomein van Les Menuires! Met een breedte van 7 m, is deze piste ideaal om wedstrijden te houden onder familie of vrienden, maar hou die handen maar niet te ver van de remmen..

Dag twee in Les Menuires

Aan het einde van dag twee in Les Menuires, Na 45 pistekilometers geskied te hebben, werden we uitgenodigd om nog een ritje te maken in de Roc’n Bob. In de video hieronder een korte impressie van onze ervaring. De skibelevenissen van dag twee vinden jullie in het reisverslag wat ik komende week zal publiceren in mijn reisverslag over de trip naar Les Menuires. De beelden van dag één vind je hier

advertentie