In Nederland kennen we allemaal de slee en al zijn de winters waarin we kunnen sleeën schaars geworden, kent iedereen wel de beelden van ploeterende vaders en moeders die een slee voorttrekken over de sneeuw met hun kroost er op.

Roc’n Bob

Roc'n Bob
Roc’n Bob

Jong en oud  hebben plezier op de nieuwe sleepiste die vertrekt van de top van de lift Roc des 3 Marches 1. De piste heeft een lengte van 4 km en een hoogteverschil van 450 m.De deelnemers, voorzien van een helm, stuiven naar beneden in het hart van het skidomein van Les Menuires! Met een breedte van 7 m, is deze piste ideaal om wedstrijden te houden onder familie of vrienden, maar hou die handen maar niet te ver van de remmen..

Dag twee in Les Menuires

Aan het einde van dag twee in Les Menuires, Na 45 pistekilometers geskied te hebben, werden we uitgenodigd om nog een ritje te maken in de Roc’n Bob. In de video hieronder een korte impressie van onze ervaring. De skibelevenissen van dag twee vinden jullie in het reisverslag wat ik komende week zal publiceren in mijn reisverslag over de trip naar Les Menuires. De beelden van dag één vind je hier

(Visited 394 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.