Haglöfs is officieel partner van SnowrepublicHaglöfs Grym Evo winnen

Snowrepublic-reporters vanuit Les Menuires

Als reporters vanuit Les Menuires stellen we ons graag voor.

Wij zijn Rob en Monica van Essen, wij zijn professioneel filmer en fotograaf en werken in Nederland voor ons eigen bedrijf “van Essen foto en filmproducties”. Wij leggen veel bijzondere momenten vast, maar bruiloften, uitvaarten en dansvoorstellingen zijn onze belangrijkste takken van sport. Wil je meer over onze projecten lezen, bezoek dan onze website www.vanessenproducties.nl

Gastbloggers Monica en Rob
Gastbloggers Rob en Monica

Wonen in de sneeuw

In de winter verblijven wij in Les Menuires, de zeer centraal gelegen plaats midden in het grote skigebied Les Trois Vallées. Wij filmen en fotograferen als reporters voor het Office de Tourisme en leveren aan verschillende Nederlandse websites foto’s, films én verhalen. Het voordeel van reporters ter plekke is dat wij gelijk kunnen reageren op het nieuws, als er veel sneeuw valt, het gebied afgesloten is door lawinegevaar, et cetera.

Bij Snowrepublic hebben we voor onze reisverhalen en vele foto’s en films vanaf seizoen 2018/2019 een prachtige plek gevonden!

Gastbloggers Monica en Rob
Les Trois Vallees

Wij wonen de maanden januari, maart, april en de eerste week van mei in Les Menuires en sluiten af bij de Dutchweek in Val Thorens. Beiden zijn we actieve skiërs, wij genieten van het leven in de bergen, het buiten kunnen zijn, de omgeving en als we binnen werken: het prachtige landschap dat we vanaf ons balkon zien. Wij kijken uit op Pointe de la Masse, en geen enkele dag is het uitzicht hetzelfde.

Gastbloggers Monica en Rob
Uitzicht vanuit ons appartement.

Snowrepublic heb ik leren kennen in de tijd dat wij nog als “normale toeristen” op wintersport gingen. Dat was in 2008 en ook toen reisden we al vijf keer per jaar naar de sneeuw. Ik hoorde toen zelfs bij de eerste honderd lezers van de website. Ik schreef in die tijd al veel reisverhalen over onze wintersportvakanties in de verschillende skigebieden in Europa.

Gastbloggers Monica en Rob
Les Menuires

De opening van het seizoen in Les Menuires

Wij hopen voor Snowrepublic veel mooie verhalen te kunnen schrijven, videoverslagen en fotoreportages te maken. Daarmee gaan we dit weekend (vanaf 8 december) al beginnen, als we bij de opening van het seizoen in Les Menuires zijn. Dat belooft al ontzettend mooi te worden, zeker nu er een grote sneeuwdump wordt verwacht. In het dorp en het skigebied zijn veel activiteiten gepland.

Voeg Snowrepublic.nl toe aan je favorieten en blijf via ons op de hoogte van het wel en wee in Les Menuires dit seizoen!

Gastbloggers Monica en Rob
Na de grote sneeuw dump van januari 2018

Lees hier meer verhalen en artikelen over Les Menuires


 

Ga nu naar Ischgl met mooie aanbiedingen!Aanbiedingen Ischgl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here